085 - 303 78 00

Activlab

ActivLab, is een lijn van voedingssupplementen en nutriënten voor atleten en actieve personen, alsmede voor iedereen die aan de vitaliteit verbeteren van hun conditie, gezondheid, uiterlijk en - voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Ons product aanbod bestaat uit groepen van ondersteunende preparaten vermindering van vetweefsel, het opbouwen van kracht en spiermassa, evenals energizers, vitaminen en mineralen, moderne anti-aging supplementen en gewrichten regenereren.

Algemene informatie

REGIS Sp. werd opgericht in 1991! Een Pools bedrijf dat sinds de oprichting elk jaar enorm groeit. Vanaf het begin, heeft REGIS zich bezig gehouden met voedsel technologieën en is de leider in deze sector. Zij leveren ook grondstoffen aan de voedingsmiddelenindustrie, met name aroma's van instant soep producenten. Onlangs hebben ze hun activiteiten ontwikkeld in verband met de bevoorrading van grondstoffen HoReCa markt-en voedingsindustrie.
In 2003 lanceerden ze het merk ACTIVLAB,  supplementen en voedingsstoffen voor atleten, actieve mensen en mensen die op hun gewicht willen letten. Hun  producten en technologieën zijn in heel Europa een succes op de markt. De kwaliteit van hun organisatie en productieprocessen weerspiegeld in hun producten. Met meer dan 18 jaar ervaring  in de food-sector, enorm veel tevreden kanten en de nodige certificaten maakt ActivLab een bedrijf met kwaliteit en de juiste prijs.

Filosofie

Betrouwbare en professionele klantenservice en goed inzicht in de behoeften van onze klanten, hulp bij het oplossen van problemen en de levering van professionele oplossingen op het gebied van de alom begrepen voeding technologieën zijn de fundamenten van ons dagelijks werk. Wij hebben mensen de met passie werken en die de nieuwe ideeën en concepten met onze klanten delen! We staan open voor nieuwe mogelijkheden en volgen de nieuwste markttrends.

ActivLab Nederland

Wij zijn de officiële importeur en distributeur van ActivLab in Nederland.
ActivLab is op onderstaande verkooppunten en deze site te verkrijgen. Wil je een ActivLab-dealer worden, neem gerust contact met ons op!

Benifit-Shop – Atoomweg 6-3 – 9743 AK  Groningen
www.benifit-shop.nl
www.vechtsportonline.nl 
 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.