085 - 303 78 00

Adidas MMA Handschoenen

Ben je als MMA vechter op zoek naar goede Adidas MMA Handschoenen? Hier vind je een overzicht van al onze Adidas MMA Handschoenen. Alle Adidas MMA Handschoenen zijn aantrekkelijk geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe Adidas MMA Handschoenen!

MMA Handschoenen - Vechtsportonline.nl

MMA handschoenen verschillen in een aantal opzichten van (kick)bokshandschoenen. MMA handschoenen zijn kleiner, hebben een dunnere padding, zijn open bij de vingers en zijn een stuk lichter. Ze zijn zo speciaal gemaakt om in de behoefte van de MMA vechter te voorzien. MMA handschoenen zijn niet alleen geschikt voor MMA, maar worden ook vaak gebruikt voor: Grappling, Krav Maga, Brazilian Jiu-Jitsu en Jeet Kune Do.

Ons assortiment MMA Handschoenen is enorm uitgebreid en bestaat enkel uit echte topmerken. Je kunt eenvoudig je eigen MMA Handschoenen uitzoeken op onze website. Deze heb je meestal de volgende dag al in huis. Wil je je MMA Handschoenen direct vandaag al hebben? Kom dan eens langs in onze vechtsport winkel in Groningen! Hier kun je alle MMA Handschoenen zelf uitproberen en direct afrekenen en meenemen!  

We verzenden je bestelling gratis vanaf €75. Verder zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor je vertrouwd online kunt bestellen en alle recht hebt om je product te retourneren of om te ruilen binnen de bedenktijd.

MMA Handschoenen - Merken

Voor je gemak zetten we een aantal merken MMA Handschoenen voor je op een rij:

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.