085 - 303 78 00

Bandages

Je kent het wel, weer eens haastig naar de sportschool gegaan, tas even snel in de hoek, omkleden en je bandages pakken! Ze zitten weer in de knoop, frustratie, alles snel en pff dit is al de zoveelste keer dat je de bandages in je tas had laten zitten. Je handen en je tas ruiken na afloop net als blauwe kaas in combinatie met een oude stoffige zolder.

Speciaal voor de kickboksers die wat minder vaardigheden hebben op het gebied van wassen, drogen en strijken zal hier duidelijk worden uitgelegd hoe je het best je bandages kunt reinigen.
Bij voorkeur was je je bandages een keer per week. Bandages kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden. In principe kun je ze meewassen met je gewone was, alleen moet je wel oppassen dat je de juiste kleuren bij elkaar doet. Vooral de rode en blauwe bandages kunnen in het begin erg afgeven.

Een ander nadeel van meewassen met de gewone was is dat de bandages in de knoop raken met de rest van je kleding. Een oplossing hiervoor is om de bandages in een waszakje te doen alvorens je ze in de wasmachine doet. Bandages kunnen op maximaal 60°C worden gewassen, echter, bij een lagere temperatuur worden ze ook schoon en dit is beter voor het milieu. Het gebruik van de droger is mogelijk, maar wanneer je ze ophangt zijn ze ook vrij snel droog. Als ze droog zijn is het handig om ze gelijk netjes op te rollen zodat ze niet in de knoop gaan in je sporttas. Als je deze instructies opvolgt hoef je niet meer geconfronteerd te worden met stinkende, warrige, in de knoop zittende bandages!   Hoe is je bandage nu op dit moment? Ligt ie al een aantal weken in je tas? Check de website van vechtsportonline.nl, er zijn al bandages van €4.50!

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.