085 - 303 78 00

Binnenhandschoenen

Binnenhandschoenen

Binnenhandschoenen voor het (kick)boksen worden, net als boksbandages , onder de (kick)bokshandschoenen gedragen. Binnenhandschoenen zijn eenvoudiger om aan te trekken ten opzichte, aangezien je ze niet om hoeft te wikkelen. Echter mis je zonder bandage de pols/handversteviging, waardoor je sneller blessures op kunt lopen. Daarom zijn er ook boks/kickboks binnenhandschoenen met bandages. Let hier dus op bij het uitkiezen van je binnenhandschoenen.

Vragen? Bel ons dan op Tel: 085 - 303 78 00, stuur een mailtje of kom langs in de winkel! Ons team staat voor je klaar.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Binnenhandschoenen Boksen/Kickboksen - Vechtsportonline.nl

Ben je op zoek naar binnenhandschoenen voor het boksen/kickboksen? Op Vechtsportonline.nl vind je een uitgebreid aanbod van de beste binnenhandschoenen. Je kunt eenvoudig je eigen boks/kickboks binnenhandschoenen kopen op onze website. Wil je de binnenhandschoenen direct vandaag al hebben? Kom dan eens langs in onze vechtsport winkel in Groningen. Hier kun je alle vechtsport spullen zelf uitproberen en direct afrekenen en meenemen!

Vechtsportonline.nl heeft de volgende merken binnenhandschoenen: Adidas Binnenhandschoenen, Booster Binnenhandschoenen, Everlast Binnenhandschoenen, Joya Binnenhandschoenen, Venum Binnenhandschoenen.    

Vanaf €75,- hoeft u geen verzendkosten te betalen aan ons. Verder zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor je vertrouwd online kunt bestellen en alle recht hebt om je product te retourneren of om te ruilen binnen de bedenktijd.

Boks/Kickboks Binnenhandschoenen - Waarom?

Binnenhandschoenen voor het boksen/kickboksen worden, net als Boksbandages, onder de (kick)bokshandschoenen gedragen. Binnenhandschoenen zorgen er voor zorgt dat je handschoenen langer mee gaan. Binnenhandschoenen vangen namelijk grotendeels je zweet op, waardoor dit niet in je handschoenen terecht komt. De binnenhandschoenen gooi je daarna gewoon in de wasmachine, wat niet kan met je (dure) kickbokshandschoenen. Je binnenhandschoenen zijn daarna weer zo goed als nieuw.

Binnenhandschoenen zijn eenvoudiger om aan te trekken ten opzichte van boksbandages, aangezien je ze niet om hoeft te wikkelen. Echter mis je zonder bandage de pols/handversteviging, waardoor je sneller blessures op kunt lopen. Daarom zijn er ook binnenhandschoenen met bandages. Let hier dus op bij het uitkiezen van je binnenhandschoenen.

Sommige binnenhandschoenen hebben een verdikking (meestal een gel-laag) op de knokkels. Daardoor bieden binnenhandschoenen wat extra bescherming. Verder zijn er binnenhandschoenen met een korte en met een langere bandage eraan. Kies je een binnenhandschoen omdat je geen zin hebt om bandages te draaien? Kies dan een binnenhandschoen zonder bandage eraan.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.