085 - 303 78 00

Binnenhandschoenen Boksen

Op zoek naar een paar goede Binnenhandschoenen voor Boksen? Hier vind je een overzicht van de beste Binnenhandschoenen voor Boksen. Bestel eenvoudig en vertrouwd je eigen Binnenhandschoenen online in onze webshop of kom langs in onze winkel in Groningen! Neem voor vragen gerust contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

We verzenden je bestelling gratis vanaf €75. Verder zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor je vertrouwd online kunt bestellen en alle recht hebt om je product(en) te retourneren of om te ruilen binnen de bedenktijd.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Binnenhandschoenen Boksen - Vechtsportonline.nl

Binnenhandschoenen voor Boksen worden, net als boksbandages, onder de (kick)bokshandschoenen gedragen. Binnenhandschoenen voor Boksen/Kickboksen zorgen er voor zorgt dat je handschoenen langer mee gaan. Binnenhandschoenen vangen namelijk grotendeels je zweet op, waardoor dit niet in je handschoenen terecht komt. De Binnenhandschoenen gooi je daarna gewoon in de wasmachine, wat niet kan met je (dure) kickbokshandschoenen.

Binnenhandschoenen zijn eenvoudiger om aan te trekken ten opzichte van bandages, aangezien je ze niet om hoeft te wikkelen. Echter mis je zonder bandage de pols/handversteviging, waardoor je sneller blessures op kunt lopen. Daarom zijn er ook binnenhandschoenen met bandages. Let hier dus op bij het uitkiezen van je binnenhandschoenen.

Sommige binnenhandschoenen hebben een verdikking (meestal een gel-laag) op de knokkles. Daardoor bieden binnenhandschoenen wat extra bescherming. Verder zijn er binnenhandschoenen met een korte en met een langere bandage eraan. Kies je een binnenhandschoen voor boksen omdat je geen zin hebt om bandages te draaien? Kies dan een binnenhandschoen zonder bandage eraan. 

Wil je zeker weten dat je binnenhandschoenen voor boksen/kickboksen goed zitten en onder je handschoenen passen? Kom dan naar onze winkel in Groningen en test ze zelf uit. Je kunt ze dan direct afrekenen en meenemen!

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.