085 - 303 78 00

Bokszakken

Vechtsportonline.nl: een breed assortiment bokszakken

Boksliefhebbers die op zoek zijn naar bokszakken, slagen altijd bij vechtsportonline.nl. Onze keuze aan boksartikelen is zo groot, dat amateurs en professionals uit het hele land ons weten te vinden. Via onze handige webshop is de keus voor alle mogelijke vechtsportartikelen eenvoudig gemaakt. U bent er een paar muisklikken van verwijderd. We nodigen u van harte uit om ons assortiment goed te bekijken. We staan ervoor garant dat u voor bokszakken bij vechtsportonline.nl aan het juiste adres bent.

 

Bokszakken in alle soorten en maten

Alle bekende merken bokszakken vind je bij vechtsportonline.nl. Van Bremshey, Joya en Everlast tot Sportief Lonsdale en Matsuru. Deze merken hebben allemaal zo hun specifieke eigenschappen, maar hebben één ding gemeen; ze zijn steevast gemaakt van topkwaliteit materialen. Bokszakken vind je niet alleen in verschillende maten, maar ook in verschillende kwaliteitsklassen. Al vanaf een paar tientjes heb je een goede bokszak waar je als amateur prima mee uit de voeten kunt. Beoefen je de bokssport op een hoger niveau, dan hebben we een ruime keus aan professionele bokszakken. Wat dacht je van onze lijn Bremshey bokszakken van extra dik bysonyl of onze complete boksstandaard inclusief bokszak, speedbalbord en bokspeertje.

Vechtsportonline.nl: bokszakken én meer!

In onze webshop vind je niet alleen bokszakken, maar ook een groot assortiment andere vechtsportartikelen. Naast een breed aanbod kleding, voeren we een goed gesorteerde lijn aanverwante artikelen die met vechtsport te maken hebben. Zo hebben we schappen vol tassen, kleding, beschermmiddelen, maar ook oefenwapens en boeiende dvd´s en cd´s die betrekking hebben op de vechtsport. Ben je een fervent beoefenaar van welke vechtsport dan ook, dan moet je beslist een bezoekje brengen aan vechtsportonline.nl, een bekend adres voor bokszakken en veel meer!

 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.