085 - 303 78 00

Boxzak Kopen

Boxzak kopen? Op deze pagina vind je de beste boxzakken en overig materiaal, zoals bevestigingsmateriaal om de boxzak mee op te hangen. Vragen? Bel ons dan gerust op Tel: 050 - 3134846, of kom langs in onze winkel. Ons team staat voor je klaar!

Boxzak Kopen? - Vechtsportonline.nl

Een boxzak is het beste trainingsmaatje die er is. Hij klaagt niet als je te hard trapt of stoot en staat altijd klaar voor een stevige trainingssessie. Vele vechtsportlegendes trainden uren per dag op een boxzak om hun techniek en conditie te perfectioneren. Daarom hebben we op deze pagina de beste boxzakken voor je verzameld. Indien je voor een hangende boxzak koopt, vergeet dan niet om het vereiste bevestigingsmateriaal er bij te bestellen.

Boxzak - Ideaal voor thuis of in de sportschool

De best verkochte boxzak is de traditionele hangende boxzak. De nieuwste ontwikkelingen op deze markt zijn de nieuwe soorten hangende boxzakken, de zogeheten lowkick boxzak. Dit zijn traditionele boxzakken die onderaan smal uitlopen. Daardoor is zo'n boxzak perfect voor het trainen van de lowkick. 

Heb je geen ruimte of plek om een boxzak op te hangen? Dan is een staande boxzakl misschien een uitkomst. De voet van zo'n bokspaal is te vullen met water of zand. Zo blijft een staande boxzak zelfs na een harde lowkick gewoon staan. Voor het trainen van de uppercut zijn er speciale uppercut bokszakken ontwikkeld.

Heb je een sportschool en wil je deze voorzien van goede boxzakken? Maak dan een account aan op onze website en bestel als sportschool voor een extra scherpe prijs!

Een boxzak kopen doe je bij dé vechtsport speciaalzaak van Nederland, Vechtsportonline.nl!

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.