085 - 303 78 00

Welkom bij de Facebook Groep van Vechtsportonline

Buiten ons gebruikelijke FB persoonlijk profiel waar we duizenden facebook vrienden hebben, is er de FaceBook groep. Wij willen je bij deze persoonlijk welkom heten. De FaceBook groep is er speciaal voor jou. Wij willen weten wat wij voor je kunnen betekenen om jouw trainingen en jouw vechtsport ervaring optimaal te maken.

Wij hebben al jaren de juiste contacten met alle leveranciers. Ze luisteren goed naar ons als het om producten gaat. Jij bent tenslotte degene die hun producten gebruiken en zouden we graag willen weten wat je van hun producten vindt. Niet alleen horen we dit graag, maar willen we ook nog eens weten wat je mist. Hoe kan het nou nog beter? Wat is er nog niet goed aan het product? Vind je de prijs vs kwaliteit verhouding goed? Waarom kies je voor die ene handschoen en niet voor die andere? Is het toch de kleur, de print, klittenband, materiaal of is het van je favoriete merk?

Via ‘reviews’ op de site en ook heerlijk op deze FaceBook groep kun je alles kwijt wat je maar over het product kwijt wilt of zelfs over een toekomstig product. Dus ga met ons in gesprek op de FaceBook groep van Vechtsportonline.

Hieronder onze persoonlijke boodschap aan jou. Kom gerust eens naar onze showroom in Groningen en probeer diverse producten uit.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.