085 - 303 78 00

Hayabusa Bokshandschoenen

Hayabusa Bokshandschoenen staan wereldwijd bekend als dé premium bokshandschoenen in het allerhoogste segment. Hayabusa Fightwear heeft een legendarische status binnen de vechtsportwereld, waardoor het merk voor vele professionele atleten de vaste keuze is. Hier vind je een overzicht van al onze Hayabusa Bokshandschoenen.

Hayabusa Bokshandschoenen Kopen

Alle Hayabusa Bokshandschoenen zijn van ongekend hoogwaardige kwaliteit. De fantastische pasvorm, professionele padding en het unieke, luxe ontwerp zorgen ervoor dat deze handschoenen ongekend populair zijn, en terecht! De Hayabusa bokshandschoenen zijn geschikt voor zowel Boksen als Kickboksen en Muay Thai.

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je Hayabusa Bokshandschoenen? Bel onze experts dan op 085 - 303 78 00, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel.

Meer informatie

Hayabusa Bokshandschoenen - Vechtsportonline.nl

Hayabusa Fightwear is een Japanse vertaling en refereert naar de Slechtvalk. Deze legendarische vogels beschikken over de perfecte combinatie van snelheid, kracht en coördinatie en staan bekend als één van de meest effectieve jagers in het dierenrijk. Het logo, de Hayabusa falcon, staat symbool voor wat vechtsporters willen worden: onoverwinnelijk.

Hayabusa Fightwear specialiseert zich in het maken van professionele vechtsport artikelen. De fightwear van Hayabusa is dan ook regelmatig op tv of social media  te zien, bijvoorbeeld tijdens de grote vechtsport evenementen zoals Glory en de UFC.

Het merk dankt haar bekendheid met name aan de bokshandschoenen die ze hebben ontwikkeld. Wat de bokshandschoenen van Hayabusa zo goed maakt is de combinatie van innovatie (gedreven door hands-on gebruikerservaring) en een uniek, effectief design. Deze sterke punten zet het merk in om alleen de allerbeste producten op de markt te brengen.

Innovatie gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek is iets waar Hayabusa veel waarde aan hecht. Aangezien het merk zich richt op de professionele vechtsporters, moeten ze het allerbeste materiaal op de markt brengen. Alle producten worden dan ook uitvoerig getest en verbeterd. Ze beschikken zelfs over een eigen Research en Development afdeling om de unieke prototypes te testen en door te ontwikkelen.

Mede dankzij dit eigen R&D team, zijn de Hayabusa bokshandschoenen zo ontzettend goed. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologische verbeteringen, zoals een dubbele velcro sluiting voor extra polsondersteuning en zijn de Regenesis bokshandschoenen gemaakt van een nieuw ontwikkeld syntetisch leer dat nóg sterker is dan echt leer!

Als je eenmaal een Hayabusa bokshandschoen hebt geprobeerd, zul je begrijpen waarom er zo lovend gesproken wordt over deze handschoenen. Kom daarom eens langs in onze vechtsport winkel in Groningen en test ze uit op een van onze bokszakken!

Hayabusa Bokshandschoenen - Maatkeuze

Om de juiste Hayabusa Bokshandschoenen te kopen moet je eerst bepalen welk aantal OZ je nodig hebt. Wij adviseren om altijd eerst je trainer te raadplegen, aangezien hij of zij jou het beste kent en weet wat het beste bij jou past.

In de onderstaande tabel staat zowel het gewicht als de handomvang (zonder bandages) gegeven ter indicatie voor het aantal oz kick-bokshandschoenen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat (kick)bokshandschoenen kiest, is het verstandig om dus te kijken naar zowel je gewicht als de omvang van je hand (gemeten onder de knokkels, zonder de duim). Bekijk ook ons uitgebreide bokshandschoenen maatkeuze advies.

Vechtsportonline Maatkeuze Kickbokshandschoenen Boxhandschoenen advies - hand opmeten - Vechtsportonline.nl

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust op tel: 085 - 303 78 00, stuur ons een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

(Kick)Bokshandschoenen - Merken

Voor je gemak zetten we hier al onze merken bokshandschoenen op een rij: Adidas kick-bokshandschoenenBooster kick-bokshandschoenenErnesto Hoost kick-bokshandschoenenEssimo kick-bokshandschoenenEverlast kick-bokshandschoenenJoya kick-bokshandschoenenKing kick-bokshandschoenenQueen kick-bokshandschoenen Venum kick-bokshandschoenen. 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.