085 - 303 78 00

Joya Bandages

Alle Joya Bandages in één overzicht.

Joya Bandages - Waarom?

Als Kickbokser/Bokser is de kans op een blessure aan de hand/pols erg groot. Indien je je handen/polsen niet goed beschermd en verstevigd, is de kans groot dat je een blessure op gaat lopen. Het is daarom aan te raden om goede Joya Bandages te kopen, zodat je goed beschermd je training/wedstrijd in gaat.

Door de Joya Bandages goed om te doen (ook wel ''bandageren'' of ''windselen'' genoemd), bescherm je de vele kleine botjes en pezen in je hand en pols. Een bandage biedt namelijk extra steun en voorkomt zo blessures. Let er wel op dat je de bandage niet te strak wikkelt, aangezien dit de bloedcirculatie kan belemmeren.

Een andere reden waarom het dragen van een Joya Bandages aan te raden is, is dat een bandage er voor zorgt dat je (kick)bokshandschoenen langer mee gaan. Bandages vangen namelijk grotendeels je zweet op, waardoor dit niet in je kickbokshandschoenen terecht komt. Een bandage gooi je daarna gewoon in de wasmachine, wat niet kan met je (dure) kickbokshandschoenen. Je Joya bandages zijn daarna weer zo goed als nieuw, en je kunt veel langer blijven genieten van je (kick)bokshandschoenen.

Deze Joya Bandages verstevigen je hand en pols en bieden hierdoor extra bescherming. Daarnaast zorg je met Joya Bandages ervoor dat je kickbokshandschoenen langer meegaan.

Bandages - Van Andere Merken:

 

Joya Fightgear

 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.