085 - 303 78 00

Judokleding

Grote keus aan judokleding

Een uitgebreide lijn judokleding en een overweldigend assortiment andere vechtsportartikelen in een prachtige webshop en in een ruim bemeten showroom. Dat is vechtsportonline.nl ten voeten uit. We hebben ons gespecialiseerd in vechtsport en inmiddels is vechtsportonline.nl een van de grootste portals als het gaat om judokleding en aanverwante accessoires. Liefhebbers van de judosport uit het hele land weten ons te vinden. Onze showroom geniet regionale bekendheid, terwijl onze webshop druk bezocht wordt door beginnende, gevorderde en professionele beoefenaars van de vechtsport. Onze keus aan judokleding is enorm en dat wordt gewaardeerd.


Alle bekende merken judokleding

Ben je op zoek naar judokleding voor de beginnende judoka? Vechtsportonline voert alle bekende merken en is op de hoogte van alle eisen die de sport stelt. De kleding hebben we in alle soorten en maten. Voor de allerkleinsten tot de allergrootsten. Adidas, Essimo, Yoja en Matsuru zijn de bekendste merken op dit gebied en we kunnen uitgebreid adviseren over de verschillen en overeenkomsten. Al onze vechtsportartikelen zijn van topkwaliteit. Maar persoonlijke verschillen tussen de gebruiker kan de keus voor een merk beïnvloeden.

We hebben alle topmerken o.a. ADIDAS, ESSIMO, MATSURU en JOYA.

Veel accessoires voor bij de judokleding

Vechtsportonline ontvangt je graag in onze grote showroom met judokleding waar deskundige medewerkers klaar staan om advies te geven over al onze artikelen. We hebben niet alleen judokleding, maar voeren ook een breed assortiment accessoires die met de vechtsport te maken hebben. Naast judokleding heeft vechtsportonline een zeer uitgebreide lijn vechtsportpakken voor Aikido, jiu jitsu, karate en taekwondo. Ben je op zoek naar beschermers, oefenwapens, bokszakken, trap- en stootkussens, vechtsportschoenen of sporttassen? Ook wat dat betreft staan we graag voor je klaar. Ons assortiment geniet bekendheid op het internet en in de wijde regio van Groningen, maar ook onze accessoires vinden gretig aftrek. Dat varieert van judobanden, karatebanden, emblemen, sleutelhangers, koelspray, koelgel, olie enzovoort. je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voor in ons assortiment. We zien er naar uit je te ontmoeten in onze showroom en mocht je bij het uitzoeken van judokleding hulp nodig hebben in onze online webshop staan we graag voor je klaar.
 

Naast uw judopakken kunt u bij VECHTSPORTONLINE.NL natuurlijk ook terecht voor judobanden.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.