085 - 303 78 00

Kickboksspullen

Voor goede kickboksspullen moet je bij vechtsportonline zijn. Vechtsportonline.nl is al jarenlang hét adres voor beginnende en gevorderde beoefenaars van de vechtsport. Dankzij het online winkelgemak van onze zeer goed gesorteerde webshop hebben professionele en beginnende kickboksers uit het hele land hun weg gevonden naar vechtsportonline.nl. Maar ook onze ruim bemeten showroom (maar liefst duizend vierkante meter!) aan het Atoomweg in Groningen is een autoritje waard. Natuurlijk vind je bij ons de beste kickboksspullen, maar je kijkt ook je ogen uit als het gaat om andere vechtsportartikelen van alle mogelijke vechtsporten, variërend van de bokssport tot judo, jiu jitsu, taekwondo, karate en Aikido.

Een webshop en showroom vol kickboksspullen

Onze webshop en showroom is niet alleen een verkoopapparaat van kickboksspullen, maar ook een portal voor liefhebbers. Bij ons vind je werkelijk alles wat met de sport te maken heeft. Niet voor niets staan we bekend als dé vechtsportwinkel van Noord-Nederland. Onze webwinkel met kickboksspullen is echter zo ingericht dat je snel en makkelijk kunt zoeken en zo je keus kan maken. Zoek kickboksspullen uit met je muis en wij zorgen voor de rest. Ben je iemand die de artikelen die hij koopt graag eerst wil voelen en ruiken, dan moet je beslist eens langskomen in onze prachtige showroom in Groningen. Hier staan ervaren mensen voor je klaar om al je vragen over kickboksspullen te beantwoorden.

Kickboksspullen in alle soorten en maten

Bij vechtsportonline vind je kickboksspullen in alle soorten en maten. Wat dacht je van onze ruime sortering bandages en windsels. Ook kickboks handschoenen vind je bij ons in uiteenlopende merken. Binnen het bereik van één muisklik gaat een wereld voor je open aan leren kickbokshandschoenen, kinderhandschoenen en ook bokshandschoenen met een speciale padding. We hebben traditionele handschoenen, maar ook de nieuwste modellen, vervaardigd van zeer uitgebalanceerde materialen. Omdat je moet kunnen rekenen op je kickboksspullen zijn al onze artikelen vervaardigd van duurzaam materiaal. De merken lopen uiteen van Adidas, Essimo, Lonsdale, Matsuru, Joya, Ronin en Twins.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.