085 - 303 78 00

Kwaliteits kickboxspullen bij vechtsportonline

Wie op internet rondkijkt voor kickboxspullen vindt een keur aan artikelen van uiteenlopende kwaliteit. Naast goede spullen is er ook veel te koop waarmee je bedrogen uit komt. Vechtsportonline staat al jaren voor kwaliteits kickboxspullen die je echt helpen om nog meer plezier te beleven aan de vechtsport en in het bijzonder aan de kickboxsport. We heten je van harte welkom op onze webshop waar je snel en eenvoudig slaagt in je zoektocht naar spullen van tal van uiteenlopende soorten en merken. Kijk rustig rond en ontdek hoeveel kwaliteits kickboxspullen we direct op voorraad hebben.

Mooie aanbiedingen voor kickboxspullen

Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze speciale digitale hoek voor aanbiedingen in kickboxspullen en aanverwante vechtsportartikelen. Zo kan je er tal van goede bokballen vinden van verschillende merken. Maar ook kickbokshandschoenen, vechtsportkleding, bitjes en scheenbeschermers zijn regelmatig te vinden tegen sterk gereduceerde prijzen. Kom je er niet uit, neem dan snel contact op met onze medewerkers die je kunnen helpen om de juiste keus te maken waar het om vechtsportartikelen gaat. Onze webshop heeft duizenden artikelen die overigens ook in onze showroom te bekijken zijn. Wil je de materialen graag voelen en ruiken, dan moet je beslist langskomen in Groningen. Duizenden liefhebbers van de vechtsport gingen je voor en slaagden bij vechtsportonline voor alle kickboxspullen die ze nodig hadden.

Deskundig advies over kickboxspullen

Als beginnend beoefenaar van de sport heb je behoefte aan informatie over bijvoorbeeld de verschillende soorten merken kickboxspullen. Onze medewerkers weten van wanten als het om deze dingen gaat. Neem snel contact op en we zullen er voor zorgen dat je voordat je tot aanschaf van kickboxspullen overgaat, precies weet waar je aan toe bent. Vecghtsportonline.nl voert bekende merken zoals Joya, Naja, Adidas, Bad Boy, maar ook King en Everlast hebben we in ons assortiment. Zoveel mensen zoveel wensen, vandaar dat we er bij vechtsportonline voor gekozen hebben om een assortiment artikelen te voeren waar een breed vechtsportpubliek mee uit de voeten kan. Natuurlijk zijn er verschillen in kwaliteit, maar voor kickboxspullen die ondermaats zijn, is er in onze webshop geen plek. 
   

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.