085 - 303 78 00

Kinder Bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Kinder Bokshandschoenen? Hier vind je het overzicht van alle Kinder Bokshandschoenen met beschikbare maten tussen de 2 en 8 OZ (de kindermaten). 

Alle kinder bokshandschoenen zijn aantrekkelijk geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. Bel ons gerust voor advies, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

Kinder Bokshandschoenen - Maten

Onderstaande kinder bokshandschoenen zijn alle bokshandschoenen die in de kindermaten (tussen de 2 t/m 8 OZ) beschikbaar zijn. Let er op dat niet ieder model al deze maten heeft. Onderaan deze pagina vind je een handige tabel, waarmee je eenvoudig aan de hand van het gewicht de juiste maat kinder bokshandschoenen kunt bepalen.  

Naar uitleg over maatkeuze.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kinder Bokshandschoenen - Vechtsportonline.nl

De meeste vechtsport merken hebben speciale Kinder Bokshandschoenen ontwikkeld, zodat ook de jongste vechtsporters onder ons met de beste bokshandschoenen kunnen trainen. Deze kinder (kick)bokshandschoenen zijn ideaal voor zowel boksen als kickboksen en staan overzichtelijk weergegeven op deze pagina. Bovenstaande kinder bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in de kindermaten 2 t/m 8 OZ, maar let er op dat niet ieder merk elk van deze maatkeuzes heeft.

Veel plezier met het uitkiezen van de kinder bokshandschoenen! Voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen, of kom langs in onze winkel in Groningen.

Kinder Bokshandschoenen - Maatkeuze

Om de juiste kinder bokshandschoenen te kopen, moet je bepalen welk aantal OZ je nodig hebt. Wij adviseren om altijd eerst de trainer te raadplegen!

De sporter hoort te trainen met bokshandschoenen die in verhouding staan tot zijn of haar gewicht. De juiste maat kinder bokshandschoenen kun je dus kiezen aan de hand van het gewicht. In de onderstaande tabel staat het gewicht gegeven ter indicatie voor het aantal OZ (kick)bokshandschoenen.

Kinder Bokshandschoenen Maattabel 

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

Kinder Bokshandschoenen of Kickbokshandschoenen?

Fabrikanten maken tegenwoordig weinig onderscheidt meer tussen bokshandschoenen en kickbokshandschoenen. Sommige bokshandschoenen zijn wat ronder en sommige kickbokshandschoenen zijn juist wat platter. Verder zijn bokshandschoenen meestal wat groter dan kickbokshandschoenen. Kickbokshandschoenen zijn namelijk meestal wat minder gevuld met foam lagen en daardoor wat kleiner. Maar echt verschil is er nauwelijks meer. Het maakt daarom niet veel uit of het kind op boksen, kickboksen of Thaiboksen zit, de bovenstaande kinder bokshandschoenen zijn geschikt voor al deze sporten.

Naar de kinder bokshandschoenen.   

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.