085 - 303 78 00

Staande Bokszakken

Op zoek naar een staande bokszak? Op deze pagina vind je een overzicht van de beste staande bokszakken. Een staande bokszak is ideaal voor als je geen ruimte of tijd hebt om een reguliere bokszak op te hangen. Een staande bokszak plaatst je eenvoudig ergens waar je deze wilt hebben staan en je kunt aan de slag. Dit alles zonder gedoe met gaten boren of bevestigingsmateriaal. 

De voet van een staande bokszak/bokspaal is te vullen met water of zand. Zo blijft de bokspaal na een harde lowkick gewoon staan. Bel ons gerust op Tel: 085 - 303 78 00 voor advies of kom langs in onze winkel en test de staande bokszak zelf uit.

Staande Bokszak - Vechtsportonline.nl

Heb je geen ruimte of zin om een bokszak op te hangen? Dan is een staande bokszak een uitkomst. De voet van een staande bokszak is te vullen met water of zand. Zo blijft een staande bokszak zelfs na een harde lowkick gewoon staan. Een staande bokszak is daarom ideaal om trappen en stoten op te trainen en geschikt voor ieder niveau.

Staande Bokszak - Thuis Trainen

Met deze staande bokszakken kun je verschillende trainingen uitvoeren. Zo kun je trainen op conditie. Doe bijvoorbeeld interval rondes van 2 minuten op de bokszak, 1 minuut rust. Wissel dit af met kracht en conditie oefeningen. Bijvoorbeeld 30sec op de bokszak, gevolgd door 10 push ups en een buikspieroefening (bijvoorbeeld met ene buikspierwiel). Zo zijn er talloze variaties te bedenken, die het thuis trainen op een bokszak bijzonder leuk en uitdagend maken.

Ook kun je trainen op je techniek. Bekijk online wat filmpjes over leuke combinaties op een bokszak. Ook kun je de hulp inschakelen van een trainer, zodat je techniek steeds beter wordt.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.