085 - 303 78 00

taekwondopak

Een goed taekwondopak vind je bij vechtsportonline.nl

Wie op zoek is naar een taekwondopak dat aan alle eisen van de moderne vechtsport voldoet, moet wel slagen bij vechtsportonline.nl. Vechtsportonline.nl is een van de meest uitgebreide (web)shops voor de vechtsport. Op onze website vindje meer dan duizend artikelen die te maken hebben met de vechtsport. Dat je dus ook het taekwondopak vindt dat helemaal aan jouw wensen voldoet, is een logische zaak. Misschien weet je precies wat je nodig hebt, misschien kijk je liever even rond. Het kan allemaal. Het taekwondopak van jouw keuze is zowel online als in onze showroom te verkrijgen.

Een taekwondopak  voor de beginner en de professional

Vechtsportonline heeft een enorme sortering , vandaar dat het taekwondopak van je keuze er ook beslist bij zal zitten. Zowel de beginner, de gevorderde als de professionele beoefenaar van de vechtsport kan bij ons terecht voor een taekwondopak (van kindermaten tot en met de grote maten). Voor een paar tientjes heb je bij ons al een goed taekwondopak van 35 procent katoen en 65 procent polyamide. Een Matsuru Taekwondopak dat eigenlijk niet krimpt en dankzij het elastiek in de broek zeer rekbaar is. Ook voor de gevorderde beoefenaars hebben we een ruime sortering. Zo hebben we bijvoorbeeld de Top Pro ITF elite Dobok, maar ook de Champion Dobok die volledig erkend is door Official ITF Board of directors en gedragen worden door Top Masters en wereldkampioenen.

Degelijk advies over het beste taekwondopak

Mogelijk weet je precies welk taekwondopak je nodig hebt, maar het kan ook zijn dat je advies nodig hebt. Daarom staan er bij vechtsportonline.nl altijd experts klaar om je te woord te staan en te adviseren over je keuze. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met diverse vechtsporten. Welk pak het beste past bij jouw situatie is voor hen een eenvoudige rekensom. Deze mensen kunnen ook adviseren over andere vechtsportartikelen. Want je hebt niet alleen een goed taekwondopak nodig, maar ook de benodigde accessoires om de sport op een professionele en veilige wijze te kunnen beoefenen hebben we in huis. Voor een goed taekwondopak en andere vechtsportartikelen en voedingssupplementen moet je bij vechtsportonline zijn.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.