085 - 303 78 00

Taekwondo pakken

Taekwondopakken in alle soorten en maten

Vechtsportonline.nl is hét adres voor taekwondopakken in alle soorten en maten. Ben je een beginnend beoefenaar van de sport? Dan hebben we kwalitatief uitstekende taekwondopakken tegen een scherpe prijs. Loop je al langer mee in de vechtsport, dan kunnen we je van dienst zijn met een zeer professionele lijn taekwondopakken die voldoen aan de modernste eisen. Onze Top Pro ITF-lijn bijvoorbeeld is volledig erkend door de Official ITF Board of directors. In deze serie hebben we de Elite Dobok (gedragen door ITF studenten uit alle landen in de wereld), maar ook de Champion Dobok, geschikt voor alle zwarte banden tot aan de derde dan. Voor internationale instructeurs voeren we de Master Dobok in ons assortiment.

Taekwondopakken met een muisklik besteld

Vechtsportonline heeft niet alleen taekwondopakken tegen scherpen prijzen, maar kan je ook van dienst zijn met allerhande vechtsport accessoires, zoals beschermers, trap- en stootkussens, t-shirts sporttassen en diverse kleding. Onze mensen staan in de showroom klaar om u van advies te dienen over taekwondopakken, maar ook over alle aanverwante artikelen. Bestel je je taekwondopakken liever vanuit de luie stoel, dan is onze website een walhalla voor elke liefhebber. In deze shop vind je  alle mogelijke vechtsportartikelen die via één druk op de knop te bestellen zijn. De artikelen zijn op verschillende simpele manieren af te rekenen. Heb je liever een uitgebreid advies voordat je tot aanschaf van zaken als taekwondopakken overgaat, dan kan je natuurlijk terecht in onze ruim bemeten showroom  aan het Atoomweg in Groningen.

Degelijk advies over taekwondopakken

Je koopt bij ons niet alleen taekwondopakken en aanverwante vechtsportartikelen, maar bij ons kan je ook terecht voor een degelijk advies over wat je nodig hebt. Beginnende vechtsportbeoefenaars komen naar onze showroom om zich uitgebreid te laten informeren over benodigdheden in de vechtsport. Daarnaast zien we ook veel professionals die op zoek zijn naar de nieuwste en meest moderne snufjes op vechtsportgebied. Onze showroom en onze website vormen een belangrijk informatieportal voor alle liefhebbers van de sport. Op zoek naar goede taekwondopakken, neem dan snel contact op met onze medewerkers of kijk even goed rond op vechtsportonline.nl, want de keus is enorm!

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.