085 - 303 78 00

Trap- en Stootkussens

Trap- en Stootkussens

Trapkussens en stootkussens om je lekker op uit te leven en om als trainer te gebruiken tijdens de lessen. Ook vind je hier de kleine handpads, grotere onderarm kussens en body/belly protectors voor de trainers

Heb je een sportschool? Schrijf je dan rechtsboven op de homepage in als sportschool en profiteer van onze speciale sportschool tarieven!

 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Trapkussens en Stootkussens Kopen?

Trapkussens en Stootkussens zijn enorm populair bij sportscholen en Thai/kickboks/MMA verenigingen. Dankzij de meestal compacte vorm en optimale schokabsorbtie kunnen trainingen dynamisch en realistischer gemaakt worden, doordat de trainer de intensiteit, hoeken en combinaties kan bepalen. Dit is vaak veel leerzamer dan een statische bokszak/boksbal aangezien de trainer snel tips kan geven en je zwakke punten kan identificeren. Zo helpen deze trapkussens en handpads jou om je doelen te bereiken. 

Body Protectors en Buikbescherming voor Trainers

Iedere tak binnen de vechtsport maakt gebruik van andere bescherming. Zo is er ook binnen deze categorie van bovenlichaambescherming/borstbescherming een groot verschil tussen de verschillende beschermers. Body Protectors, zoals die van Kwon, worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld Karate en Taekwondo. Deze worden vaak tijdens trainingen en amateur wedstrijden gedragen.

De belly protectors/buikbeschermers worden vaak door trainers gedragen. Vooral binnen het kickboksen wordt dit soort trainingsmateriaal veel gebruikt. Ook zijn er tegenwoordig Full Body Protectors, zoals die van Twins. Deze zijn speciaal ontworpen voor trainers en dus niet geschikt om in te sparren vanwege de lage bewegingsvrijheid. Dit soort bescherming wordt tegenworodig steeds vaker door trainers van beroemde kickboksers een MMA fighters gebruikt omdat je op deze manier een realistisch raakoppverlak hebt en de 'tegenstander' kan bewegen. 

Voor advies op maat kun je ons altijd bellen of langskomen in onze vechtsport winkel in Groningen. Hier kun je in onze showroom met echte boksring alle vechtsportbescherming bekijken en testen

Heb je een sportschool/gym en wil je deze voorzien van een goede vloer? Bekijk dan hier ons aanbod puzzelmatten.

Recent bekeken
 1. Joya Medicine Ball Intense - Oranje Joya Medicine Ball Intense - Oranje

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.