085 - 303 78 00

Vechtsport artikelen

Wie op zoek gaat naar vechtsportspullen komt steevast uit bij vechtsportonline.nl. Vechtsportonline staat bekend als een zeer druk bezochte webshop en is een plek waar liefhebbers van de vechtsport graag komen om zich te oriënteren op vechtsportspullen. Dankzij eenvoudige betaalmethodes is het een fluitje van een cent om vechtsportspullen bij ons te bestellen en af te rekenen. Pak je muis en geniet van het bladergemak op onze website. We kunnen ons niet voorstellen dat er niets voor je tussen zit als je op zoek bent naar vechtsportspullen en aanverwante artikelen.

Topkwaliteit vechtsportspullen bij vechtsportonline

We hebben een assortiment vechtsportspullen waar je u tegen zegt. Wat dacht je van onze uitgebreide lijn handschoenen voor de bokssport. Of het nu gaat om kickboksen, karate, taekwondo of jiu jitsu, voor elke vechtsport hebben we de juiste handschoen. Scroll met je muis langs onze enorme schappen met broekjes voor MMA Freefight, boksen en K1. Omdat we op verschillende adressen inkopen, kunnen we een zeer uitgebreid assortiment aanbieden in tal van merken, natuurlijk allemaal van topkwaliteit. In de vechtsport zijn je looks niet onbelangrijk. Dat is de reden dat onze vechtsportspullen niet alleen een goede kwaliteit hebben maar er bovendien top uit zien. Broekjes en shirts hebben we in honderden verschillende dessins en prints. Met vechtsportspullen van vechtsportonline.nl kan je voor de dag komen.

Groot aanbod accessoires bij de vechtsportspullen

Onze vechtsportspullen beslaan meer dan kleding en handschoenen. Vechtsportonline.nl heeft tal van accessoires die het plezier in de vechtsport vergroten. Wat dacht je van beschermers, oefenwapens, bokszakken, trap- en stootkussens, maar ook vechtsportschoenen en sporttassen. Bezoekers van onze showroom en onze webshop verbazen zich vaak over de enorme keus die we hebben op dit gebied. Daar komt bij dat we deze artikelen niet alleen aanbieden, maar dat we er ook nog eens verstand van hebben. Bij vechtsportonline.nl kan je terecht voor een degelijk en eerlijk advies van deskundigen die precies weten waar ze het over hebben. Onze verkopers hebben een degelijke opleiding en een schat aan ervaring en weten je alles te vertellen over de vechtsportspullen die we in onze winkel hebben uitgestald. Ben je op zoek naar vechtsportspullen, dan moet je wel slagen bij www.vechtsportonline.nl

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.