085 - 303 78 00

T-shirts & Tank-tops

T-shirts & Tank-tops

Deze vechtsport T-shirts zijn zowel geschikt voor het trainen als voor in je vrije tijd. Met name de Compression en X-Fit MMA Shirts zijn geschikt voor de training dankzij hun strakkere pasvorm. Wil je een T-shirt passen? Dat kan! Kom langs in onze vechtsport winkel in Groningen en test welk vechtsport shirt het beste bij jou past. Voor maatadvies kun je ook altijd bellen/mailen met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vechtsport T-shirts Kopen - Vechtsportonline.nl

Veel vechters kiezen ervoor om tijdens het trainen een T-shirt te dragen van een bekend vechtsport merk. Deze vechtsport T-shirts zien er niet alleen erg mooi uit, ze zijn ook uiterst functioneel. Dankzij de ervaring van de grote vechtsportmerken met de sport weten zij precies waar je als vechter behoefte aan hebt tijdens het trainen. Daarom zijn er diverse shirts ontwikkeld met verschillende (flexibele en goed ventilerende) materialen, zodat jij volle bak voor je training kunt gaan. Ook worden dit soort T-shirts veel gedragen in de vrije tijd. Heerlijk voor na de training en om aan iedereen je liefde voor de sport te laten zien.

Muay Thai/Kickboks T-shirts

Tijdens het Kickboksen hoef je je geen zorgen te maken over takedowns en grondwerk, zoals bij MMA het geval is. Je kunt daarom prima trainen in een regulier (loose-fit) T-shirt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Compression MMA Shirt of een MMA Rashguard. Deze zitten lekker strak op je lichaam en zorgen ervoor dat je spieren goed warm blijven, waardoor blessures voorkomen kunnen worden. Veel professionele kickboksers trainen dan ook regelmatig met een MMA Rashguard of Compression Shirt!

MMA Shirts

Als MMA Vechter is het aan te raden om een strak shirt te dragen tijdens het trainen. Dit omdat een regulier T-shirt vaak kapot gaat of in de weg zit bij het grondwerk en de wurggrepen. Een Compression MMA Shirt of een MMA Rashguard zijn dan ook de beste keuzemogelijkheden voor de Mixed Martial Artist. Met name de Venum Compression T-shirts, X-Fit en MMA Rashguards zijn echte aanraders!  

Bokskleding

Op de volgende pagina vind je alle bokskleding.

MMA Kleding

Op de volgende pagina vind je alle MMA kleding.

Kickboks Kleding

Op de volgende pagina vind je ons aanbod Kickboks Kleding.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.