085 - 303 78 00

Vechtsport schoenen

Voor vechtsport schoenen slaag je bij vechtsportonline.nl

Vechtsport schoenen in alle soorten en maten tref je aan bij vechtsportonline.nl, dé specialist als het gaat om vechtsportartikelen in de meest brede zin van het woord. Het moet raar lopen wil je niet kunnen slagen in onze uiterst goed gesorteerde webshop, waar je in een handomdraai een bestelling plaatst en je artikelen in een mum van tijd in huis hebt. In de webshop vind je ook boksschoenen, taekwondoschoenen, karateschoenen, freefightschoenen en mma-schoenen in alle soorten en maten.  Vechtsportonline.nl is dealer van Lonsdale, Adidas, Joya, Star en Everlast, oftewel alle grote merken vechtsport schoenen die er op de markt zijn.

Goed advies voor vechtsport schoenen

In je keuze voor vechtsport schoenen ga je niet over één nacht ijs. Je schoenen vormen immers een cruciaal onderdeel van je uitrusting. Stabiliteit en snelheid zijn in grote mate afhankelijk van je schoeisel. We kunnen ons daarom voorstellen dat je voor je keus in vechtsport schoenen een deskundig en professioneel advies nodig hebt. Bij de medewerkers van vechtsportonline.nl kan je daarvoor altijd terecht. Ze zijn thuis in alle vechtsporten en kunnen je goed adviseren in je keus voor vechtsport schoenen.

Vechtsportonline.nl: niet alleen voor vechtsport schoenen

Naast een ruime keus aan vechtsport schoenen tref je in onze webshop ‘schappen’ vol andere vechtsportartikelen aan. We hebben een keur aan boksartikelen, zoals bokszakken, handschoenen en beschermmiddelen. Daarnaast is vechtsportonline.nl hét adres voor vechtsportartikelen voor judo, jiu jitsu, karate, freefight en K1. Onze webshop heeft daarnaast een ruime keus aan vechtsportkleding, oefenwapens, bandages, tassen en alles wat nodig is voor je favoriete vechtsport. Kortom: voor vechtsport schoenen en andere vechtsportartikelen moet je beslist langs zijn geweest bij vechtsportonline.nl!

 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.