085 - 303 78 00

Vechtsportbescherming

De beste keus in vechtsportbescherming

Voor adequate en professionele vechtsportbescherming is vechtsportonline de beste keus. In ons assortiment vind je niet alleen een zeer uitgebreide keus aan vechtsportartikelen, we hebben ook alles in huis als het gaat om vechtsportbescherming in de meest brede zin van het woord. Kijk rustig rond in onze zeer uitgebreide webshop en je zult er vele honderden artikelen aantreffen die de veiligheid van het beoefenen van welke vechtsport dan ook zullen vergroten. Voor vechtsportbescherming moet je beslist bij vechtsportonline zijn.

Ruime keus in vechtsportbescherming bij vechtsportonline

Vechtsportonline heeft een ruime keus in vechtsportbescherming. We  hebben het dan over alle mogelijke scheenbeschermers, maar ook over hoofdbeschermers, borstbeschermers, kruisbeschermers en mondbeschermers. Omdat vechtsportbescherming een essentieel onderdeel is van de sport, vindt u bij ons een zeer groot assortiment van artikelen die u beschermen bij het beoefenen van de sport. Verder kunt u bij vechtsportonline terecht voor bijvoorbeeld enkelsokjes die zorgen voor een versteviging van de enkels , maar ook voor elleboogbeschermers, voetbescherming met klittenbandsluiting en oorbeschermers.

Slaag voor vechtsportbescherming in webshop of showroom

Bent u op zoek naar vechtsportbescherming voor tal van verschillende vechtsporten? Dan is vechtsportonline het aangewezen adres om te slagen. Artikelen voor vechtsportbescherming vindt u in alle soorten en maten in onze webshop, maar mocht u de artikelen liever eerst zelf willen beleven voordat u tot aankoop overgaat, kunt u natuurlijk ook terecht in onze showroom. In Groningen hebben we meer dan duizend vierkante meter tot onze beschikking waar u naar hartenlust kunt winkelen voor vechtsportbescherming, maar ook voor andere artikelen die met welke vechtsport dan ook te maken hebben. 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 21:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.