085 - 303 78 00

Bovenlichaam/Body Protectors

Bekijk hier ons aanbod van belly protectors/buikbeschermers/borstbeschermers, speciaal ontwikkeld voor de vechtsport. Ook vind je hier, speciaal voor de vrouwen, professionele vechtsport borstbescherming. Deze borstbeschermers bieden de benodigde bescherming daar waar het nodig is!

Body Protectors en Buikbescherming voor Trainers

Iedere tak binnen de vechtsport maakt gebruik van andere bescherming. Zo is er ook binnen deze categorie van bovenlichaambescherming/borstbescherming een groot verschil tussen de verschillende beschermers. Body Protectors, zoals die van Kwon, worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld Karate en Taekwondo. Deze worden vaak tijdens trainingen en amateur wedstrijden gedragen.

De belly protectors/buikbeschermers worden vaak door trainers/coaches gedragen. Vooral binnen het kickboksen wordt dit soort trainingsmateriaal veel gebruikt. Ook zijn er tegenwoordig Full Body Protectors, zoals die van Twins. Deze zijn speciaal ontworpen voor trainers en dus niet geschikt om in te sparren vanwege de lage bewegingsvrijheid. Dit soort bescherming wordt tegenwoordig steeds vaker door trainers van beroemde kickboksers een MMA fighters gebruikt, omdat je op deze manier een realistisch raakoppverlak hebt en de 'tegenstander' kan bewegen. 

Voor advies op maat kun je ons altijd bellen of langskomen in onze vechtsport winkel in Groningen. Hier kun je in onze showroom met echte boksring alle vechtsportbescherming bekijken en testen

Vechtsport Borstbescherming voor Vrouwen

Op zoek naar borstbeschermers? Hier vind je de beste bescherming in deze categorie. Deze borstbeschermers hebben een optimale drukverlenging en bieden de juiste bescherming daar waar het nodig is. Zo hoef je je geen zorgen te maken tijdens de training over die pijnlijke momenten en kun je je volle bak op je training storten. Deze borstbeschermers zijn getest en gewaardeerd door vele (professionele) vrouwelijke vechtsporters en zijn dus van topkwaliteit!

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 20:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.