085 - 303 78 00

Bokszakken

Bokszakken

Op zoek naar een goede bokszak? In deze categorie vind je de beste bokszakken en overig materiaal, zoals bokszak bevestigingsmateriaal. Vergeet niet om bokszak bevestigingsmateriaal, zoals een muursteun of ophangbeugel mee te bestellen om de bokszak op te hangen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bokszak Kopen - Vechtsportonline.nl

Bokszakken/Boksballen zijn een van de beste trainingsmaatjes die er zijn. Ze klagen niet als je te hard trapt of stoot en ze zijn altijd klaar voor een stevige trainingssessie. Vele vechtsport legendes trainden uren per dag op een bokzak/boksbal om hun techniek en conditie te perfectioneren, zodat ze hun doel konden bereiken. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van bokszakken, boksballen, speedbags, dummies en bokszak bevestigingsmateriaal, zodat jij je doelen werkelijkheid kunt maken.

Bokszakken - Ideaal voor thuis of in de sportschool

Bokszakken, boksballen, speedbags, uppercut bags en dummies zijn ideaal om thuis mee aan de slag te gaan. Maar ze zijn natuurlijk ook perfect voor in de gym. Voor het trainen van coördinatie en conditie zijn de speedbag boksballen en bijbehorende speedbag platforms ontwikkeld. Een andere uitstekende manier om de coördinatie maximaal te trainen is door gebruik te maken van een double-end boksbal. Deze boksballen worden, zoals de naam doet vermoeden, aan twee kanten bevestigd waardoor de double end boksbal na elke stoot terugkomt.

De meest verkochte vorm van bokszakken zijn de traditionele hangende bokszakken. De nieuwste ontwikkelingen op deze markt zijn de nieuwe soorten hangende bokszakken, de zogeheten lowkick bags. Dit zijn traditionele bokszakken die onderaan smal uitlopen. Daardoor zijn deze lowkick bokszakken perfect voor het trainen van de lowkicks.

Heb je geen ruimte of plek om een bokszak op te hangen? Dan is een staande bokszak misschien een uitkomst. De voet van zo'n bokspaal is te vullen met water of zand. Zo blijft een staande bokszak zelfs na een harde lowkick gewoon staan. Voor het trainen van de uppercut zijn er speciale uppercut bokszakken ontwikkeld.

Ben je een BJJ/MMA/Grappling vechter en wil je de fijne kneepjes van het grondwerk onder de knie krijgen en locks en grips trainen? Dan is een trainingsdummie zoals de BOB XL een perfect slachtoffer.

Boksbal, Boxzak, Stootzak, Bokspaal

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.