Betaal mogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

iDEAL

Voor een zo snel mogelijke afhandeling van je bestelling is iDEAL de beste betaalmogelijkheid. 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt deze met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL, word je naar de beveiligde omgeving van jouw eigen bank gestuurd. Van hieruit kun je eenvoudig de betaling direct voldoen, zoals je dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan ook een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons binnen gekomen is, wordt jouw bestelling direct op betaald gezet en kunnen wij direct je producten bij elkaar zoeken en over tot de levering van je bestelling.

PayPal

Paypal is een snelle betaalmethode waarmee je bij de grotere webwinkels kunt betalen. Als je een Paypal account heeft, kun je bij ons veilig en vertrouwd met Paypal afrekenen. De betaalmethode werkt zeer eenvoudig doordat jouw krediet op je Paypal rekening kunt zetten of je CreditCard kunt koppelen. Het bedrag wordt dan van je CreditCard afgeschreven. Als je een betaling doet met Paypal ontvangen wij deze direct en zullen we je bestelling bij de eerstvolgende mogelijkheid verzenden. Wanneer er bij een product "Direct leverbaar" staat, dan bestel je op een werkdag voor 16.30 uur en verzenden wij je pakket dezelfde dag nog.

CreditCards

Wil je de bestelling zo snel mogelijk afhandelen? Dan is de beste optie om met iDEAL af te rekenen. Bij een betaling met creditcard is het mogelijk dat je bestelling enige vertraging kan oplopen doordat wij een CreditCard check moeten doen in verband met het hoge aantal pogingen tot creditcardfraude. Dit doen wij in het belang van jouw en onze veiligheid met online betalen. Het is mogelijk om met je CreditCard je bestelling te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee je direct kunt betalen en waarbij jouw creditcard maatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met een CreditCard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteedt hebben aan een gespecialiseerde provider. Ook wordt er bij iedere betaling een controle uitgevoerd op een mogelijke fraude. Visa, MasterCard en Maestro wordt ondersteund door onze Payment provider. 

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij Mister Cash aan.  

Riverty/AfterPay

met digitale acceptgiro je online bestelling achteraf betalen

Riverty (voorheen AfterPay) voert voor Vechtsportonline.nl het volledige betaalproces achteraf uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via de e-mail ontvangt om de gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Vechtsportonline.nl betalen met een digitale acceptgiro, of kiezen voor een eenmalige incasso.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website. Voor het gebruik maken van de Riverty betaalmethode, vragen wij €1,- administratiekosten.

LEVERING

Onze producten worden geleverd door PostNL. PostNL geeft ons de juiste support en levert na overdracht van onze pakketten, een track & trace code. Deze track & trace code wordt vervolgens direct naar je gestuurd.
Je ontvangt dus altijd op het moment van verzenden een e-mail met daarin alle informatie die je nodig hebt.  

Arrow up