Betaal mogelijkheden

angle-right

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

iDEAL

Voor een zo snel mogelijke afhandeling van je bestelling is iDEAL de beste betaalmogelijkheid. 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt deze met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL, word je naar de beveiligde omgeving van jouw eigen bank gestuurd. Van hieruit kun je eenvoudig de betaling direct voldoen, zoals je dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan ook een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons binnen gekomen is, wordt jouw bestelling direct op betaald gezet en kunnen wij direct je producten bij elkaar zoeken en over tot de levering van je bestelling.

PayPal

Paypal is een snelle betaalmethode waarmee je bij de grotere webwinkels kunt betalen. Als je een Paypal account heeft, kun je bij ons veilig en vertrouwd met Paypal afrekenen. De betaalmethode werkt zeer eenvoudig doordat jouw krediet op je Paypal rekening kunt zetten of je CreditCard kunt koppelen. Het bedrag wordt dan van je CreditCard afgeschreven. Als je een betaling doet met Paypal ontvangen wij deze direct en zullen we je bestelling bij de eerstvolgende mogelijkheid verzenden. Wanneer er bij een product "Direct leverbaar" staat, dan bestel je op een werkdag voor 16.30 uur en verzenden wij je pakket dezelfde dag nog.

CreditCards

Wil je de bestelling zo snel mogelijk afhandelen? Dan is de beste optie om met iDEAL af te rekenen. Bij een betaling met creditcard is het mogelijk dat je bestelling enige vertraging kan oplopen doordat wij een CreditCard check moeten doen in verband met het hoge aantal pogingen tot creditcardfraude. Dit doen wij in het belang van jouw en onze veiligheid met online betalen. Het is mogelijk om met je CreditCard je bestelling te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee je direct kunt betalen en waarbij jouw creditcard maatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met een CreditCard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteedt hebben aan een gespecialiseerde provider. Ook wordt er bij iedere betaling een controle uitgevoerd op een mogelijke fraude. Momenteel ondersteunen we Visa, MasterCard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij Mister Cash aan.  

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra rekeningen aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is momenteel beschikbaar in de volgende landen:

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Nederland
 • Zwitserland
 • Italië
 • Spanje
 • België
 • Polen

Riverty/AfterPay

met digitale acceptgiro je online bestelling achteraf betalen

Riverty (voorheen AfterPay) voert voor Vechtsportonline.nl het volledige betaalproces achteraf uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via de e-mail ontvangt om de gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Vechtsportonline.nl betalen met een digitale acceptgiro, of kiezen voor een eenmalige incasso.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website. Voor het gebruik maken van de Riverty betaalmethode, vragen wij €1,- administratiekosten.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst.

De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld je Bankpas te koppelen aan de Wallet. Hoe je deze precies kunt koppelen, wordt uitgelegd op de website van Apple.

De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

KBC/CBC-betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen, wat conversies verhoogt. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt, maar winkeliers hoeven hier niet op te wachten, die krijgen direct uitbetaald.

Giropay

Giropay is een betaalmethode voor bankoverboekingen in Duitsland. De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Het wordt gebruikt bij 51% van alle online aankopen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

Hoe werkt Giropay?

Wanneer een klant ervoor kiest om via Giropay te betalen, verloopt de betaling als volgt:

 1. De klant selecteert zijn/haar bank in de lijst met deelnemende banken.
 2. Na het selecteren van de bank, logt de klant in op de omgeving van het internetbankieren.
 3. In de omgeving van het internetbankieren bekijkt de klant de vooraf ingevulde betalingsgegevens.
 4. Indien alle informatie correct is, geeft de klant toestemming voor de betaling.
 5. Na autorisatie ontvangt de klant een bevestiging en wordt het product verzonden.

EPS

De Oostenrijkse e-commerce markt wordt beheerst door Alternatieve Betalingsmethoden, met overboeking als de meest gebruikte betalingsmethode. EPS is de populairste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk. Klanten maken graag gebruik van de betaalmethode, omdat het een initiatief is van de Oostenrijkse banken en Overheid.

Hoe werkt EPS?

 • De klant selecteert zijn/haar bank in de lijst met deelnemende banken.
 • Na het selecteren van de bank, logt de klant in op de omgeving van het internetbankieren.
 • In de omgeving van het internetbankieren bekijkt de klant de vooraf ingevulde betalingsgegevens.
 • Indien alle informatie correct is, geeft de klant toestemming voor de betaling.
 • Na autorisatie ontvangt de klant een bevestiging en wordt het product verzonden.

Przelewy24

Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Przelewy24 maakt online betalingen mogelijk voor Poolse consumenten via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.

In Polen is bankoverschrijving de meest populaire manier om online te betalen, 80-90% van de online betalingen wordt gedaan middels een vorm van bankoverschrijving. Om zoveel mogelijk consumenten hierin te kunnen faciliteren, biedt Przelewy24 ondersteuning voor 165 Poolse banken. Bovendien is Polen een markt met veel potentieel voor eCommerce. Het aantal mensen dat de beschikking over internet heeft groeit nog volop. Naar verwachting heeft in 2019 65% van de bijna 38 miljoen inwoners toegang tot internet.

Betalingen via Przelewy24 zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Przelewy24 3D-secure beveiligd. Dit maakt de betaalmethode bijzonder geschikt voor webshops.

Hoe werkt het?

In Polen is bankoverschrijving de meest populaire manier om online te betalen, 80-90% van de online betalingen wordt gedaan middels een vorm van bankoverschrijving. Om zoveel mogelijk consumenten hierin te kunnen faciliteren, biedt Przelewy24 ondersteuning voor 165 Poolse banken.

Betalingen via Przelewy24 zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Przelewy24 3D-secure beveiligd. Dit maakt de betaalmethode bijzonder geschikt voor webshops.

LEVERING

Onze producten worden geleverd door PostNL & GLS. PostNL & GLS geven ons de juiste support en levert na overdracht van onze pakketten, een track & trace code. Deze track & trace code wordt vervolgens direct naar je gestuurd.
Je ontvangt dus altijd op het moment van verzenden een e-mail met daarin alle informatie die je nodig hebt.  

Arrow up