085 - 303 78 00

Zakhandschoenen

Zakhandschoenen

Deze bokszak handschoenen (zakhandschoenen) zijn speciaal gemaakt om mee los te gaan op een bokszak/boksbal. Laat je kostbare kickbokshandschoenen heel en gebruik, net als de professionals, bokszak handschoenen/zakhandschoenen voor je bokszak trainingssessies!

(Boks)Zakhandschoenen Online Kopen - Vechtsportonline.nl

(Boks)Zakhandschoenen zijn ideaal om te gebruiken op een bokszak of een boksbal. Indien je regelmatig op een boxzak traint, gaan Zakhandschoenen veel langer mee dan wanneer je er kickbokshandschoenen voor gebruikt. De bokszak of stootzak zakhandschoenen zijn lekker plat, waardoor de druk op de polsen wat minder wordt. Zakhandschoenen worden ook wel ''bag gloves'' genoemd. We hebben hier de beste zakhandschoenen voor je op een rijtje gezet. Wil je een zakhandschoen van leer, een soort PU of syntetisch leer? Ze zijn allemaal online te bestellen in onze vechtsport webshop. 

Soms is het lastig om online dit soort dingen online te bestellen, omdat je van te voren niet weet hoe ze zitten. Kom daarom eens langs in onze vechtsport winkel en probeer de bokszak zakhandschoenen zelf uit op een van onze bokszakken!

De dames zakhandschoenen uit het goedkopere segment worden ook vaak gebruikt voor sportschool groepslessen zoals Kickfun. Bekijk dan ook hier ons aanbod kickfun handschoenen

Zakhandschoenen - Merken

We zetten de diverse merken bokszak zakhandschoenen even voor je op een rij: Adidas Zakhandschoenen, Booster Zakhandschoenen, Ernesto Hoost Zakhandschoenen, Everlast Zakhandschoenen, Harbinger Zakhandschoenen, Joya Zakhandschoenen, King Zakhandschoenen, Matsuru Zakhandschoenen, Twins Zakhandschoenen, Venum Zakhandschoenen.      

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 20:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.