085 - 303 78 00

Sportvoeding

Sportvoeding

Get in ''Fighting Shape'' met deze voedingssupplementen. Als vechtsporter haal je alles uit je lichaam. Je traint op kracht, conditie én explositiveit. Deze voedingssupplementen, in combinatie met de juiste voeding, helpen jou om alles uit jezelf en uit je trainingen/wedstrijden te halen! 

Voedingssupplementen voor vechtsporters - Vechtsportonline.nl

Als vechtsport atleet haal je alles uit je lichaam. Je traint op kracht, conditie én explosiviteit. Wedstrijdvechters hebben daarnaast te maken met de verschillende gewichtsklassen, waardoor ze soms in korte tijd vele kilo's moeten aankomen of afvallen. Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet is de basis. Maar daarnaast kunnen jij en je lichaam wel wat extra ondersteuning gebruiken. Ook is het lastig om altijd voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen uit reguliere voeding. Bijvoorbeeld omdat je weinig tijd hebt om te meal preppen, omdat je werk het niet toelaat om 6 keer per dag uitgebreid te eten of gewoon omdat het erg in de kosten kan lopen om al je voedingsstoffen uit reguliere voeding te halen. 

Daarom vind je op onze site en in onze winkel niet alleen vechtsport materiaal, maar ook sportvoeding. Zo vind je hier eiwit-shakes, pre-workouts, creatines, weightgainers, fatburners, post-workouts en aminozuren. Al deze voedingssupplementen komen van zeer betrouwbare A-merken en zijn uitvoering getest op zuiverheid en kwaliteit.

Voedingssupplementen zijn de laatste jaren vaak negatief in het nieuws gekomen. Vooral het beruchte 'Amini Spiking' bij eiwitshakes heeft het vertrouwen van vele consumenten beschadigd. Een merk die op dit en nog veel meer dingen gestest is, is de Nutrition line van Venum Fight. Dus als je op zoek bent naar hoogwaardige voedingssupplementen van de allerhoogste kwaliteit én betrouwbaarheid, bestel dan eenvoudig je Venum sportvoeding bij de rest van je vechtsport spullen en je kunt er tegenaan! 

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.