085 - 303 78 00

Handschoenen

Handschoenen

Er zijn vele verschillende soorten handschoenen die gebruikt worden voor de verschillende takken binnen de vechtsport en zelfverdediging. We hebben de beste en meest verkochte handschoenen per categorie voor je verzameld. 

Bel ons gerust voor advies op tel 085 - 303 78 00, of kom langs in onze vechtsport winkel in Groningen om de handschoenen te proberen!

Handschoenen voor iedere vechtsport - Vechtsportonline.nl

Vechtsport- en zelfverdediging handschoenen zijn speciaal ontworpen om de drager (en ook de tegenstander) te beschermen tijdens het beoefenen van een van deze kunsten. Vrijwel binnen elke tak van de vechtsport/verdedigingskunsten, zoals MMA, Jiu-Jitsu, Karate, Kickboksen, Boksen en Taekwondo, worden dit soort handschoenen gebruikt. De meeste vechtsporthandschoenen zijn gemaakt om de hand, pols en bij sommige modellen een gedeelte van de onderarm te beschermen en extra versteviging te bieden. Ook zijn dit soort handschoenen ontworpen om enigszins veilige trainingen en oefeningen mogelijk te maken. Als een stoot tijdens het sparren door de verdediging van de trainingsbuddy gaat is het niet wenselijk dat deze gelijk knock-out gaat of gewond raakt. Ook daarvoor zijn deze handschoenen ontworpen.

De beste en meest verkochte handschoenen per discipline en prijsklasse vind je op Vechtsportonline.nl. Ook hebben we een uitgebreid aanbod van bandages in vele verschillende kleuren en lengtes. Voor iedere tak van de zelfverdediging en vechtsport hebben we een uitgebreid aanbod van de grootste merken zoals King, Matsuru, Twins, Booster, Joya, Adidas, Kwon en nog vele andere top merken! 

We verzenden je Kickboks/Vechtsport Spullen gratis vanaf €75. Verder zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor je vertrouwd online kunt bestellen en alle recht hebt om je product te retourneren of om te ruilen binnen de bedenktijd.

Vechtsport Handschoenen

Direct zoeken naar specifieke categorieën ? Wij zetten de diverse vechtsport handschoenen even voor je op een rijtje:  Kickbokshandsschoenen Dames, Roze Bokshandschoenen, Kickfun Handschoenen, Zakhandschoenen DamesMMA Gloves,

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.