Staande Bokszakken

Lekker thuis extra je trap- en stootcombinaties oefenen op een staande bokszak? Of gewoon lekker fit worden door middel van boksen en kickboksen op een bokszak, maar je wilt geen bokszak ophangen? Een staande bokszak kopen kan dan een optie zijn. Zo'n bokszak kan ook handig zijn
wanneer je de staande bokszak graag eenvoudig op verschillende plaatsen wilt neerzetten.

Filters

10 producten

Waarom een staande bokszak kopen?

Misschien heb je geen plek aan het plafond of zijn de muren niet sterk genoeg voor een ophangbeugel, in dat geval is een staande bokszak echt een uitkomst. De boksstandaard heeft vaak een reservoir die gevuld kan worden met water of zand, waardoor deze mooi stevig op de grond blijft staan tijdens het trainen. Er zijn verschillende modellen van staande bokszakken. Er zijn modellen met een groot stoot- en trapoppervlakte en modellen die een wat kleiner trap- en stootoppervlakte hebben.

De bokspalen met een groot trap- en stootoppervlak zijn zeer geschikt voor het trappen en stoten. Gezien het grotere zachte raakvlak kan je ook lage trappen en tegelijk stootcombinaties maken tijdens het kickboksen of boksen. Staande bokszakken met een kleiner stootoppervlak zijn wat meer geschikt voor puur boksoefeningen en natuurlijk ook hogere trappen.

Bokszak staand voor kinderen

Wil je een staande bokszak voor kinderen kopen? Ga dan voor een versie met het grotere trap- en stootoppervlakte, deze zijn het meest ideaal, aangezien ze dan ook laag kunnen trappen. Daarnaast zijn er staande bokszakken waar je een kleine boksbal op een paaltje hebt, die mee buigt. Deze bokspalen zijn geschikt voor het trainen van je oog-hand coördinatie en je voetenwerk. Echt een reflex trainer dus en je kan er eigenlijk niet op trappen.

Voordelen van een staande bokszak

Een staande bokszak hebben brengt meerdere voordelen met zich mee. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Je hoeft niet te boren in muren of plafond
  • Je kan ze makkelijk verplaatsen
  • Je kan heerlijk rondom de bokspaal trainen omdat hij "vrij" staat in de ruimte
  • Staande bokszakken worden nooit harder of zwaarder

Bokszak staand kopen bij Vechtsportonline

Een staande bokszak kopen doe je natuurlijk bij Vechtsportonline. Dit kan zowel online als in onze fysieke winkel. In deze fysieke winkel kun je terecht voor het beste advies van onze specialisten. Bestel je boven €50,-? Dan verzenden wij je bestelling gratis. Verder kun je naast een bokszak staand ook bij ons terecht voor hangende bokszakken, speedballs en natuurlijk voor bokshandschoenen of zakhandschoenen.

Arrow up