085 - 303 78 00

MMA broekjes

MMA broekjes

Hier vind je ons complete aanbod MMA broekjes. Een MMA broekje is niet alleen geschikt voor MMA/Grappling, maar ook zeker voor kickboksen! Veel plezier met het uitzoeken van jouw eigen MMA short. Vragen? Tel: 085 - 303 78 00, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen. Ons team staat voor je klaar!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MMA Broekjes - Vechtsportonline.nl

MMA broekjes (ook wel MMA shorts genoemd) zijn speciaal ontwikkeld voor de harde jongens en dames van Mixed Martial Arts (MMA). MMA broeken krijgen het gedurende een training of wedstrijd behoorlijk te verduren. Door het vele grondwerk tijdens een MMA wedstrijd of training, zoals het beruchte 'Ground and Pound' en het uitgebreide scala van submissions, eisen MMA atleten dat hun MMA broek dezelfde eigenschappen hebben als hunzelf: sterk en flexibel. Vechtsportonline heeft daarom speciaal voor de MMA vechter een selectie gemaakt van de beste en mooiste MMA broeken op de markt. Dankzij de vele unieke designs en ontwerpen van top-MMA merken zoals Booster, Joya, King en natuurlijk VENUM, zit er altijd de juist MMA short bij voor jou.

MMA Broekjes - Merken

We zetten onze merken MMA shorts even voor je op een rij:

MMA Broekjes - Ook perfect voor Kickboksen!

MMA broekjes zijn niet alleen geschikt voor MMA, maar ook zeker voor kickboksen. Dankzij het wat langere ontwerp van een MMA broek vinden veel mensen het fijn om in een MMA broek te trainen. MMA broeken zijn vaak gemaakt van rekbaar materiaal en voorzien van splits in de zijkanten, waardoor je niets hoeft in te leveren qua bewegingsvrijheid in vergelijking met een kickboks broek. Ook zijn MMA broekjes/fightshorts vaak voorzien van een gaaf design en unieke prints.

Ga je een MMA broekje dragen tijdens het kickboksen? Check dan ook ons aanbod Kickboks Kleding

MMA broekjes, sterk en flexibel 

MMA broekjes zijn ontzettend sterk en flexibel. Dankzij de meestal wat diepere insnede aan de zijkant van de MMA short broekspijpen, bieden MMA broekjes de drager optimale bewegingsvrijheid. MMA fightshorts zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, designs en kleuren.

MMA Kleding

Op de volgende pagina vind je alle MMA kleding.

Kom je er niet uit? Ons team staat altijd voor je klaar op tel: {{config path="general/store_information/phone"}}. Of kom een keer langs in onze vechtsport speciaalzaak in Groningen

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.