Twins Bokshandschoenen

De bokshandschoenen van Twins zijn van de Twins Special kwaliteitslijn. Deze bokshandschoenen zijn zeer bekend bij de gevorderde kickboksers en boksers. Wil je graag nieuwe Twins bokshandschoenen kopen en benieuwd naar ons assortiment? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder alle producten.

Filters

21 producten

Waarom zijn de Twins Special bokshandschoenen zo populair?

De bokshandschoenen van Twins zijn populair bij de kickboksers en boksers. Dit omdat de kwaliteit van deze leren bokshandschoenen zo hoog is dat de wedstrijdvechters en zelfs profs er graag mee trainen. Doordat de padding van deze handschoenen zo goed is op met name de knokkels, blesseer je jezelf minder snel tijdens het sparren. Ook je sparringpartner zal blij zijn met deze super goede padding.

Twins bokshandschoenen van echt leer

Twins bokshandschoenen worden al meer dan 20 jaar verkocht via Vechtsportonline.nl en zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Train je vaker dan 2x per week en houd je van sparren met boksen en kickboksen? Dan moet je jezelf een keer deze Twins bokshandschoenen gunnen. De bokshandschoenen van Twins special zijn allemaal van echt leer en worden met de hand gemaakt in Thailand. Thailand is het land waar Twins bokshandschoenen worden ontworpen en geproduceerd. Alleen het beste leer wordt gebruikt bij de producten van deze bokshandschoenen.

Welke maat Twins bokshandschoenen heb ik nodig?

De maten van de Twins bokshandschoenen worden weergegeven in oz (ounces). De meeste modellen gaan van 10 tot 16 oz. Sommige Twins modellen gaan tot 18 oz. Jongeren vanaf 14 jaar en dames komen vaak uit op de 10 of 12 oz Twins bokshandschoen. Volwassen mannen tot zo'n 80 kg kopen meestal een 14 oz en ben je 85kg of meer, dan ga je sowieso naar de 16 oz. Heb je hele grote handen? Dan heb je misschien zelfs 18 of 20 oz nodig!

Volwassen dames met kleine hand hebben vaak bokshandschoenen van 10 oz en met wat grotere hand 12 of zelfs 14 oz. Soms gaan dames bij de voorbereiding van hun wedstrijd zelfs naar 16 oz om een wat zwaardere handschoen met meer bescherming te hebben. Maar meestal is de pasvorm dan wel wat te groot. Naast Twins bokshandschoenen kun je bij ons ook terecht voor Venum bokshandschoenen, Hayabusa bokshandschoenen en Joya bokshandschoenen.

Arrow up