085 - 303 78 00

-

Winkelen op afspraak 
plan uw bezoek!

King Bokshandschoenen

Ben je als Bokser/Kickbokser op zoek naar goede King Bokshandschoenen? Hier vind je een overzicht van al onze King (Kick)Bokshandschoenen.

Alle King Bokshandschoenen zijn aantrekkelijk geprijsd en van zeer hoogwaardige kwaliteit. King staat bekend om hun professionele kwaliteit en stellen nooit teleur. Deze King bokshandschoenen zijn geschikt voor zowel Boksen als Kickboksen en Muay Thai.

Veel plezier met het uitkiezen van jouw nieuwe King Bokshandschoenen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

King (Kick)Bokshandschoenen - Vechtsportonline.nl

King is een beroemd vechtsport merk dat vooral gespecialiseerd is in hoogwaardig Kickboks materiaal in de hogere prijsklasse. King (Kick)Bokshandschoenen zijn ontzettend populair onder de professionele vechtsporters vanwege de ongekend goede kwaliteit. In onze webshop vind je aantrekkelijk geprijsde King (Kick)Bokshandschoen van hoogwaardige kwaliteit.

King Bokshandschoenen - Maatkeuze

Om de juiste King Bokshandschoenen te kopen moet je eerst bepalen welk aantal OZ je nodig hebt. Wij adviseren om altijd eerst je trainer te raadplegen, aangezien hij of zij jou het beste kent en weet wat het beste bij jou past.

In de onderstaande tabel staat zowel het gewicht als de handomvang (zonder bandages) gegeven ter indicatie voor het aantal oz kick-boxhandschoenen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat (kick)bokshandschoenen kiest, is het verstandig om dus te kijken naar zowel je gewicht als de omvang van je hand (gemeten onder de knokkels, zonder de duim). Bekijk ook ons uitgebreide bokshandschoenen maatkeuze advies.

Vechtsportonline Maatkeuze Kickbokshandschoenen Boxhandschoenen advies - hand opmeten - Vechtsportonline.nl

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust op Tel: 050 - 3134846, stuur ons een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

(Kick)Bokshandschoenen - Merken

Nu ben je klaar om je eigen (kick)bokshandschoenen uit te kiezen. Voor je gemak zetten we hier al onze merken bokshandschoenen op een rij:

King Bokshandschoenen of Kickbokshandschoenen?

Fabrikanten maken tegenwoordig weinig onderscheidt meer tussen bokshandschoenen en kickbokshandschoenen. Sommige bokshandschoenen zijn wat ronder en sommige kickbokshandschoenen zijn juist wat platter. Verder zijn bokshandschoenen meestal wat groter dan kickbokshandschoenen. Kickbokshandschoenen zijn namelijk meestal wat minder gevuld met foam lagen en daardoor wat kleiner. Maar echt verschil is er nauwelijks meer.

King Pro Boxing Fightgear

Bij je nieuwe King bokshandschoenen horen natuurlijk ook bijpassende King scheenbeschermers en/of kickboks broekje. Ga eenvoudig naar deze producten toe via een van onderstaande linkjes.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 20:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.