Venum Bokshandschoenen

WIl je Bokshandschoen kopen van Venum? Dan heeft vechtsportonline.nl een enorm assortiment. Venum bokshandschoenen zijn er in veel verschillende modellen en prijsklassen. Vechtsportonline.nl is al meer dan 10 jaar importeur van Venum bokshandschoenen en heeft hierdoor een enorme keuze en ervaring met deze bokshandschoenen van Venum. Benieuwd? Bekijk ons assortiment hieronder.

Filters

Items 1 - 36 of 77

Boxhandschoenen van Venum worden van verschillende materialen gemaakt. De leren bokshandschoenen van Venum worden in Thailand geproduceerd, het land waar alleen de allerbeste leersoorten gebruikt worden.

Venum bokshandschoenen voor beginners en gevorderden

De handschoenen van Venum zijn zo ontworpen dat zowel beginners als gevorderden bij dit merk kunnen slagen. Vaak zie je dat beginners vooral boksen en kickboksen op elkaars handschoenen en op bokszakken of trap-en stootkussens. In die gevallen hoef je niet per se de duurste modellen van Venum bokshandschoenen te kiezen. Over het algemeen gezien worden er in de echt leren bokshandschoenen de betere padding (kussens op de knokkels) gezet. Een betere padding is nodig wanneer je veel gaat sparren en dus ook veel op elkaars hoofd stoot. (Is hard). Om die betere padding goed op zijn plek te houden, is goed stikselwerk en stevig materiaal nodig. Leer is hier het beste voor.

Heb ik een leren Venum bokshandschoen nodig?

Venum is constant op zoek naar de beste materialen voor hun bokshandschoenen, Voor de gevorderde boksers en kickboksers produceert Venum haar bokshandschoenen in Thailand. Dus train je wel meer dan 2x per week en ben je daarbij ook veel aan het sparren dan kunnen wij je zeker de leren bokshandschoenen van Venum aanraden. De echt lederen bokshandschoenen hebben ook een betere padding die steviger is en je handen en je sparringpartner beter beschermen.

Venum Bokshandschoenen voor op de bokszak kopen?

Train je vaak op een bokszak of samen met een personal trainer op de handpads binnen of buiten, dan hoef je niet per se de leren Venum bokshandschoenen te kopen. Je kan dan prima met een bokshandschoen van Venum die van Pu is gemaakt, trainen. Venum is ook altijd op zoek naar stevige duurzame materialen om hun bokshandschoenen mee te maken. Vechtsportonline heeft een enorm aanbod van Venum bokshandschoenen voor op de bokszak en handpads of lekker stoten op elkaar. Naast Venum bokshandschoenen, verkopen we ook MMA handschoenen en Twins bokshandschoenen.

Arrow up