085 - 303 78 00

Twins Bokshandschoenen

Alle Twins Bokshandschoenen vind je hier in één overzicht. Dus ben je als bokser / kickbokser op zoek naar goede Twins (Kick)Bokshandschoenen? Dan is dan kans groot dat je hier jouw nieuwe Twins Bokshandschoenen zult vinden.

Alle Twins Bokshandschoenen zijn aantrekkelijk geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn geschikt voor zowel Boksen als Kickboksen en Muay Thai. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat of twijel je over welk model je wilt kopen? Bel onze experts dan op 085 - 303 78 00, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

Meer informatie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Twins Bokshandschoenen - Vechtsportonline.nl

Twins is een Belgisch vechtsport merk gespecialiseerd in Muay Thai en Mixed Martial Arts (MMA). Twins staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en assortiment met een clean ontwerp. In onze webshop vind je aantrekkelijk geprijsde Twins Bokshandschoen van hoogwaardige kwaliteit. Of je nou net begonnen bent met de sport of je bent een professionele wedstrijdvechter, Twins (Kick)Bokshandschoenen zijn er voor ieder niveau.

Twins Bokshandschoenen - Maatkeuze

Om de juiste Twins Bokshandschoenen te kopen moet je eerst bepalen welk aantal OZ je nodig hebt. Wij adviseren om altijd eerst je trainer te raadplegen, aangezien hij of zij jou het beste kent en weet wat het beste bij jou past.

In de onderstaande tabel staat zowel het gewicht als de handomvang (zonder bandages) gegeven ter indicatie voor het aantal oz kick-boxhandschoenen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat (kick)bokshandschoenen kiest, is het verstandig om dus te kijken naar zowel je gewicht als de omvang van je hand (gemeten onder de knokkels, zonder de duim). Bekijk ook ons uitgebreide bokshandschoenen maatkeuze advies.

Vechtsportonline Maatkeuze Kickbokshandschoenen Boxhandschoenen advies - hand opmeten - Vechtsportonline.nl

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust, stuur een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

(Kick)Bokshandschoenen - Merken

Voor je gemak zetten we hier al onze merken bokshandschoenen op een rij:

Twins  Bokshandschoenen of Kickbokshandschoenen?

Fabrikanten maken tegenwoordig weinig onderscheidt meer tussen bokshandschoenen en kickbokshandschoenen. Sommige bokshandschoenen zijn wat ronder en sommige kickbokshandschoenen zijn juist wat platter. Verder zijn bokshandschoenen meestal wat groter dan kickbokshandschoenen. Kickbokshandschoenen zijn namelijk meestal wat minder gevuld met foam lagen en daardoor wat kleiner. Maar echt verschil is er nauwelijks meer.   

Twins Fightgear

Maak je outfit compleet door ook de rest van je kickboks spullen van dit authentieke merk te kiezen.

Twins Scheenbeschermers
Twins Kickboks Broekje
Twins Sporttas

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.