085 - 303 78 00

Booster Bokshandschoenen

Ben je als Bokser/Kickbokser op zoek naar goede Booster Bokshandschoenen? Hier vind je een overzicht van al onze Booster Bokshandschoenen.

Alle Booster Bokshandschoenen zijn aantrekkelijk geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn geschikt voor zowel Boksen als Kickboksen en Muay Thai. Booster heeft een zeer uitgebreid assortiment bokshandschoenen, waardoor zowel de beginner als de professional de juiste Booster bokshandschoenen voor hem of haar kan vinden.

Weet je niet zeker welke maat Booster Bokshandschoenen je moet hebben? Onderaan deze pagina vind je een handige maattabel en een link naar ons uitgebreide maatadvies. Kom ook eens langs in onze winkel in Groningen en test alle bokshandschoenen zelf uit! Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe Booster Bokshandschoenen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Booster Bokshandschoenen - Vechtsportonline.nl

Booster Fight Gear is een Belgisch vechtsport merk gespecialiseerd in Muay Thai en Mixed Martial Arts (MMA). Booster staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en assortiment in alle prijsklasses. In onze webshop vind je aantrekkelijk geprijsde Booster (Kick)Bokshandschoen van hoogwaardige kwaliteit. Of je nou net begonnen bent met de sport of je bent een professionele wedstrijdvechter, Booster (Kick)Bokshandschoenen zijn er voor ieder niveau.

Booster Bokshandschoenen - Maatkeuze

Om de juiste Booster Bokshandschoenen te kopen moet je eerst bepalen welk aantal OZ je nodig hebt. Wij adviseren om altijd eerst je trainer te raadplegen, aangezien hij of zij jou het beste kent en weet wat het beste bij jou past.

In de onderstaande tabel staat zowel het gewicht als de handomvang (zonder bandages) gegeven ter indicatie voor het aantal oz kick-boxhandschoenen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat (kick)bokshandschoenen kiest, is het verstandig om dus te kijken naar zowel je gewicht als de omvang van je hand (gemeten onder de knokkels, zonder de duim). Bekijk ook ons uitgebreide bokshandschoenen maatkeuze advies.

Vechtsportonline Maatkeuze Kickbokshandschoenen Boxhandschoenen advies - hand opmeten - Vechtsportonline.nl

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust, stuur ons een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

(Kick)Bokshandschoenen - Merken

Voor je gemak zetten we hier al onze merken bokshandschoenen op een rij:

Booster Bokshandschoenen of Kickbokshandschoenen?

Fabrikanten maken tegenwoordig weinig onderscheidt meer tussen bokshandschoenen en kickbokshandschoenen. Sommige bokshandschoenen zijn wat ronder en sommige kickbokshandschoenen zijn juist wat platter. Verder zijn bokshandschoenen meestal wat groter dan kickbokshandschoenen. Kickbokshandschoenen zijn namelijk meestal wat minder gevuld met foam lagen en daardoor wat kleiner. Maar echt verschil is er nauwelijks meer.    

Booster Fightgear

Bij jouw paar nieuwe Booster Bokshandschoenen horen natuurlijk ook bijpassende Booster Scheenbeschermers en/of een Booster kickboks broekje. Hieronder vind je de linkjes naar de relevante pagina's, zodat jij eenvoudig je setje kunt samenstellen.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten

Profiteer van onze gratis App!

Deze kunt u GRATIS downloaden in de AppStore of in Google Play

Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.