Hayabusa Bokshandschoenen

Deze Hayabusa bokshandschoenen van uitstekende kwaliteit koop je het liefst bij een betrouwbare vechtsportwinkel toch? Wij van Vechtsportonline.nl staan voor je klaar. Al meer dan 20 jaar de specialist in Hayabusa bokshandschoenen. Bekijk hieronder ons assortiment.

Filters

8 producten

Waarom zou je Hayabusa bokshandschoenen kopen?

Hayabusa bokshandschoenen zijn door de gebruikers erg hoog gewaardeerd en ook de reviews van deze bokshandschoenen van Hayabusa zijn erg goed. Ook bij ons in de grote showroom waar je deze Hayabusa bokshandschoenen gewoon mag proberen, merken we dat bijna iedereen die deze bokshandschoen van Hayabusa voor het eerst aantrekken, meteen verkocht zijn door de perfecte pasvorm. Naast de goede pasvorm van deze handschoen valt ook de extra polssluiting, die de meeste modellen van Hayabusa bokshandschoenen gebruiken, op.

Zijn alle Hayabusa bokshandschoenen van echt leer?

Niet alle bokshandschoenen van dit prachtige merk zijn van leer. Hayabusa produceert tegenwoordig ook bokshandschoenen van andere materialen, zoals kunstleer en skintex of PU. Er zijn ook modellen bokshandschoenen van Hayabusa die deels uit echt leer bestaan. De Hayabusa T3 bokshandschoenen zijn daar een mooi voorbeeld van. De Hayabusa T3 LX of Hayabusa Obsidian bokshandschoenen bestaan wel volledig uit het beste rundleer.

Pluspunten van de Hayabusa bokshandschoenen

Hayabusa bokshandschoenen hebben meerdere pluspunten, deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • De perfecte pasvorm
  • Goede padding om de knokkels en hand te beschermen (en je sparringpartner)
  • De binnenkant van de Hayabusa bokshandschoen is speciaal behandeld zodat deze minder snel gaat stinken.
  • Extra pols bescherming
  • Alleen de beste kwaliteit van de materialen

Koop je Hayabusa bokshandschoenen, dan kun je dus uitgaan van de beste kwaliteit, de juiste bescherming en een perfecte pasvorm.

Hayabusa bokshandschoenen kopen bij Vechtsportonline.nl

Kom de bokshandschoenen van Hayabusa bij ons vechtsportonline showroom proberen en laat u overtuigen door de kwaliteit en pasvorm. Hier krijg je in de grootste winkel van Europa, vertrouwd advies van de specialisten. Of bestel deze Hayabusa bokshandschoenen bij een betrouwbare partner en goede service zoals Vechtsportonline.nl. Bestel je boven de 50 euro? Dan verzenden wij je bestelling gratis. Naast Hayabusa bokshandschoenen, verkopen we ook Adidas bokshandschoenen en MMA handschoenen.

Arrow up