adidas bokshandschoenen

Ben je op zoek naar adidas bokshandschoenen? Dan zit je bij Vechtsportonline.nl goed. We hebben een uitgebreid assortiment aan bokshandschoenen van het merk adidas. Zowel voor dames heren, als kinderen. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk hieronder.

Filters

Items 1 - 36 of 43

Welke maat adidas bokshandschoenen moet ik?

Vechtsportonline.nl heeft een enorme voorraad adidas bokhandschoenen te koop, maar welke maat bokshandschoenen van adidas moet ik kiezen? Het mooie van het merk adidias is dat ze veel bokshandschoenen hebben en dus voor ieder wat wils. Doordat dat vechtsportonline.nl ook een grote showroom heeft waar veel modellen van adidas bokshandschoenen te proberen zijn, hebben we veel kennis opgedaan over de verschillen per model van deze adidas bokshandschoenen. Bekijk hieronder welke maat je gemiddeld nodig hebt op basis van gewicht of leeftijd.

  • Kinderen van 4 tot 8 jaar - 4 tot 8 oz
  • Dames en jeugd - 10 tot 12 oz
  • Heren tot 84 kg - 14 oz
  • Heren zwaarder dan 85 kg 16 oz

Veel bokshandschoenen van andere merken zijn voor dames vaak wat te breed en grof bij de polsen. De bokshandschoenen van adidas hebben echter een zeer goede smalle pasvorm en zijn daardoor ook vaak gekozen door dames en jeugd. De 8/10- en 12 oz adidas bokshandschoenen zijn dan ook de meest gekozen maten bij vrouwen en jeugd.

Geschikt voor verschillende trainingen

Doe je je aan bokszak training of boxfit training en wellicht samen met een personal trainer lekker op de pads kickboksen oefeningen en bokstrainingen? Dan zijn de pu bokshandschoenen van adidas echt super. Ben je een ervaren kickboxer of boxer en train je meer dan 2 x per week dan zou je wellicht de volledig lederen bokshandschoenen van adidas een betere keus vinden, aangezien de padding van de echt leren adidas bokshandschoenen van een nog betere kwaliteit is.

Zit er verschil tussen adidas bokshandschoenen en kickbokshandschoenen van adidas?

Er zit geen verschil in de bokshandschoenen en kickbokshandschoenen van Aadidas. Er zijn natuurlijk wel persoonlijke voorkeuren. Zo zie je vaak dat boksers graag adidas bokshandschoenen kiezen met een dikkere padding op de knokkels. De Nederlandse boksbond maakt ook gebruik van adidas bokshandschoenen, maar die zijn dan ook goedgekeurd door de AIBA en zijn van een speciaal logo voorzien.

Je kan je altijd door ons ervaren team op de chat of op de helpdesk laten adviseren over de verschillen tussen de adidas bokshandschoen modellen. Naast adidas bokshandschoenen, kun je bij ons ook terecht voor Hayabusa bokshandschoenen, Venum bokshandschoenen en nog veel meer.

Arrow up