Super Pro Staande Bokszak 186cm - Zwart/Wit

€ 249,00
Niet op voorraad
  • Al meer dan 25 jaar dé Specialisten

  • Veilig achteraf betalen (AfterPay)

  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis bezorging boven €75,- (m.u.v. grote / zware producten)

Gegevens

Super Pro Staande Bokszak 186cm - Zwart/Wit


Super Pro staande bokspaal


Deze staande bokspaal is uw ideale trainingspartner voor thuis. Het stootvlak is gevoerd met een perfect absorberende foamlaag die uw stoten en trappen reduceert tot een minimum. De stabiele voet kan gevuld worden met zand of grind en krijgt hierdoor een gewicht van maar liefst 150 kg waardoor de voet als een blok op de grond staat en dus niet alle kanten op schuift tijdens uw training. Ook is er een low kick onderdeel(art.code T99/A) leverbaar voor het oefenen van lage trappen (lowkicks). Dit low-kick deel niet wordt niet standaard meegeleverd maar is wel zichtbaar op de foto's.


Voor welke vechtsporter is de Super Pro staande bokspaal geschikt?


De Super Pro staande Bokspaal is geschikt voor jong en oud, voor amateur en professional. De Super Pro staande bokspaal is geschikt voor alle vechtsporten waarbij je moet stoten en trappen.


In welke maten en kleuren is de Super Pro staande Bokspaal te krijgen?


De staande bokszak is verkrijgbaar in het zwart. Het gedeelte waartegen je kunt trappen en stoten heeft een lengte van 100cm en een diameter van 33cm. De robuuste voet heeft een hoogte en diameter van 55cm. De totale lengte van de bokspaal is 190 cm.


Voordelen van de Super Pro staande bokspaal


- zeer stevig en duurzaam; - geschikt voor iedere vechtsport beoefenaar; - design zorgt voor zeer stabiele staande bokszak;


Hoe dient de bokszak verplaatst te worden?


Door het zware gewicht als de bokszak gevuld is, is deze erg lastig te verplaatsen. De bokszak mag niet gekanteld worden door middel van trekken/duwen aan de bovenkant. Ronddraaien tot de bokszak op zijn plek staat is ook niet toegestaan. De enige correcte manier om de bokszak te verplaatsen is door middel van een touw/riem welke je om de voet doet. Je trekt de bokszak dan gemakkelijk aan de kant.


Garantie op de Super Pro staande bokspaal


Op Super Pro producten zit 1 jaar garantie op productiefouten.


Accessoires


Voordat u de staande bokszak kunt gebruiken, heeft u zand of grind nodig om de voet te verzwaren (wordt niet meegeleverd). Tevens is er een low kick onderdeel beschikbaar. Hiermee kunt u ook lage trappen oefenen.


Tips


Gebruik bokszakhandschoenen of bandages tijdens het trainen op de staande bokszak.

Meer informatie
Art.nr.SPKP910-90100
MerkSuper Pro Combat Gear
GeslachtHeren, Dames
Reviews
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Arrow up