085 - 303 78 00

Adidas Bokshandschoenen

Ben je als Bokser/Kickbokser op zoek naar goede Adidas Bokshandschoenen? Hier vind je een overzicht van al onze Adidas Bokshandschoenen. Alle Adidas Bokshandschoenen zijn aantrekkelijk geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit.

Adidas heeft een enorm uitgebreid aanbod bokshandschoenen. Dus of je nou net begonnen bent met de sport of je bent een professionele wedstrijdbokser, er zit altijd de juiste Adidas Bokshandschoen bij voor jou. Weet je niet zeker welke maat je hebt? Onderaan deze pagina vind je een handige maattabel, zodat je direct de juiste keuze kunt maken.

Veel plezier met het uitkiezen van jouw nieuwe Adidas Bokshandschoenen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Adidas Bokshandschoenen - Vechtsportonline.nl

Adidas Boxing is een van de grootste merken binnen de vechtsport. Vooral binnen de Bokssport is Adidas erg geliefd. In onze webshop vind je aantrekkelijk geprijsde Adidas Bokshandschoen van hoogwaardige kwaliteit. Of je nou net begonnen bent met de sport of je bent een professionele wedstrijdbokser, Adidas Bokshandschoenen zijn er voor ieder niveau.

Adidas Bokshandschoenen - Maatkeuze

Om de juiste Adidas Bokshandschoenen te kopen moet je eerst bepalen welk aantal OZ je nodig hebt. Wij adviseren om altijd eerst je trainer te raadplegen, aangezien hij of zij jou het beste kent en weet wat het beste bij jou past.

In de onderstaande tabel staat zowel het gewicht als de handomvang (zonder bandages) gegeven ter indicatie voor het aantal oz kick-boxhandschoenen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat (kick)bokshandschoenen kiest, is het verstandig om dus te kijken naar zowel je gewicht als de omvang van je hand (gemeten onder de knokkels, zonder de duim). Bekijk ook ons uitgebreide bokshandschoenen maatkeuze advies.

Vechtsportonline Maatkeuze Kickbokshandschoenen Boxhandschoenen advies - hand opmeten - Vechtsportonline.nl

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust, stuur ons een mailtje of kom langs in onze winkel in Groningen!

(Kick)Bokshandschoenen - Merken

Voor je gemak zetten we hier al onze merken bokshandschoenen op een rij:

Adidas Bokshandschoenen of Kickbokshandschoenen?

Fabrikanten maken tegenwoordig weinig onderscheidt meer tussen bokshandschoenen en kickbokshandschoenen. Sommige bokshandschoenen zijn wat ronder en sommige kickbokshandschoenen zijn juist wat platter. Verder zijn bokshandschoenen meestal wat groter dan kickbokshandschoenen. Kickbokshandschoenen zijn namelijk meestal wat minder gevuld met foam lagen en daardoor wat kleiner. Maar echt verschil is er nauwelijks meer.

Bezoek onze Showroom!

Vechtsportonline.nl
Atoomweg 6-3
9743 AK GRONINGEN
085 - 303 78 00

Openingstijden

Maandag :
13:30 - 18:00u
Dinsdag :
10:00 - 18:00u
Woensdag :
10:00 - 18:00u
Donderdag :
10:00 - 18:00u
Vrijdag :
10:00 - 18:00u
Zaterdag :
10:00 - 17:00u
Zondag :
Gesloten
Schrijf in voor onze nieuwsbrief:

NieuwsbriefOp de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.