Bokshandschoenen voor heren

Wil je een paar Bokshandschoenen voor heren kopen? Laat je informeren door Vechtsportonline.nl de online en offline vechtsportwinkel van Europa met de grootste showroom met o.a. heren bokshandschoenen en andere bokshandschoenen voor heren, jongens en kinderen.

Filters

Items 1 - 36 of 382

Zit er verschil tussen bokshandschoenen voor heren en bokshandschoenen voor dames?

Nee in de meeste gevallen niet en kan je dus zelfs prima dezelfde bokshandschoenen voor heren en dames kopen, echter zal in veel gevallen de maat wel anders zijn. De maat wordt bepaald door het gewicht en de grote van de hand van de sporter. Er zijn wel merken die apart dames bokshandschoenen maken, deze zijn vaak wat smaller in de hand en pols maar meestal kan een kleine maat (ounce/oz) al de perfecte pasvorm geven.

Welke maat heren bokshandschoenen moet ik kiezen?

De bokshandschoenen voor heren worden meestal in 14 of 16 oz gekozen. Ben je echter een lichte man of gebruik je de heren bokshandschoenen alleen voor op de bokszak of pads dan wordt er ook wel vaak een 10 of 12 oz bokshandschoen gekozen. Ben je boven 85kg of je hebt echt grote handen, kies dan minimaal een 16 oz heren bokshandschoen.

Train je alleen op de bokszak en wil je daar bokshandschoenen voor kopen?

Wanneer je een bokszak training volgt, hoef je jezelf minder te beschermen dan in vergelijking met bokshandschoenen voor het sparren. De heren bokshandschoenen voor op de bokszak worden dan vaak iets kleiner geadviseerd, dus vaak 14 of 12 OZ.

Ben je man en zoek je een goede heren sparringhandschoen?

Meestal kiezen de heren een bokshandschoen van minimaal 14 oz en ben je wat zwaarder dan 85 kg? Kies dan een 16 oz bokshandschoen voor heren. Het mooiste zal een echt leren herenbokshandschoen zijn, omdat hiervan vaak de padding ook beter is. Het leer van de bokshandschoen houdt de stiksels beter van de betere padding op de knokkels.

Bokshandschoenen voor heren kopen bij Vechtsportonline.nl

Bokshandschoenen voor heren koop je natuurlijk bij Vechtsportonline. Bestel je online boven de 50 euro? Dan wordt je bestelling gratis verzonden. Laat je adviseren door vechtsportonline.nl via de telefoon of chat, of kom leuk langs onze enorme showroom, de grootste vechtsportwinkel van Europa. Hier krijg je vertrouwd advies van onze specialisten. Naast bokshandschoenen voor heren, verkopen we natuurlijk ook bokshandschoenen voor dames en allerlei bokshandschoenen in verschillende merken, zoals Venum Bokshandschoenen, Adidas Bokshandschoenen en Hayabusa Bokshandschoenen.

Arrow up